×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Sverige

Furafic Fark vinner vecka tre: ”Vi hittade mycket yta i slutcirklarna”

1
Vecka tre i den svenska regionala PUBG divisionen av Fragleague säsong 6 är färdigspelad och det var Furafic Fark som blev veckans vinnare efter imponerande spel.
I första matchen under vecka tre såg vi Teaminet plocka upp sin första vinst för säsongen. Teaminet roterade lugnt och metodiskt på norrsidan av cirkeln och plockade upp nio kills i sin seger efter att Teaminets Babanolis och Flow1e besegrat Furafic Farks Salty_Swede och r9bin i en två mot två i slutet.

I andra matchen var Salty_Swede från Furafic Fark än en gång i slutskedet av matchen, denna gång ensam mot två spelare från 4Qingz. Det visade sig bli för mycket för Salty_Swede och Furafic Fark fick återigen nöja sig med en andraplats och 4Qingz kammade hem vinsten med stabila 13 kills.

I match tre var det äntligen dags för Furafic Fark att gå hela vägen. Det hela kom ner till en en-mot-en situation i slutet av matchen mellan Furafic Farks 260KGFRAGGER (aka RonnieKray) och kidstefan från PepegaAim. 260KGFRAGGER vann den duellen och kammade därmed hem Furafic Farks första vinst för säsongen, samtidigt som han stod för sju av dem åtta killsen för sitt lag i matchen.

– Allt som allt tycker jag att matcherna var mer kontrollerade denna vecka. Vi hittade mycket yta i slutcirklarna. Även om det inte var min bästa vecka kill-mässigt så bar mitt lag mig, så tack för det. Vi lyckades också ta många placeringspoäng och några individuella prestationer clutchade det för oss, berättar Doid från Furafic Fark.

Ni hade 29 kills under vecka tre. Är det er gameplan att fokusera mer på kills?

– Både ja och nej. Vi är inte direkt oroliga över kills just nu eftersom det går bra för oss med placeringspoängen. Vi känner att vi kan vara ett av de bäst fraggande lagen i lobbyn men vi måste fortsätta arbeta på det och så kommer det fungera med tiden, säger Doid.

I sista matchen för veckan var Furafic Fark i slutcirklarna igen och lyckades kamma ihop tio kills. Men det var Crowd Controll som vann matchen och därmed kammade hem sin första vinst för säsongen som de utlovade inför veckan. Furafic Fark samlade ihop hela 56 poäng under vecka tre vilket skickade upp dem till förstaplatsen med en 19 poängs ledning över tvåan Crowd Controll.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..