×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Sverige

Extremt jämnt inför vecka två – Super Deluxe i topp

2
Det är dags för vecka två i den svenska regionala PUBG divisionen av Fragleague där Super Deluxe just nu sitter på förstaplats tätt följt av teaminet.
Det har återigen blivit dags för de svenska lagen att göra upp i den svenska regionala PUBG divisionen. Klockan 18:45 drar sändningen för vecka två i gång och det är mycket jämnt i den övre halvan av leaderboarden. Förra veckan såg vi flera lag imponera. Men det var Slussfors Gaming, The Pretty Ones, FRÖNB och Drillerz som tog hem varsin chicken dinner under vecka ett. Trots det så var det Super Deluxe och teaminet som satt i toppen på första- och andraplats efter att konsekvent ha plockat poäng.

I topp är skiljer det endast sju poäng från Crowd Controll på sjundeplatsen med 30 poäng till Super Deluxe på förstaplatsen med 38 poäng.

– Lag som vi borde hålla ett extra öga på vecka två för mig är Super Deluxe som just nu ligger i toppen med bara två poängs övertag mot teaminet. Både jag och Slop3 blev dock imponerade över den initialt starka prestationen av SLSG (Slussfors Gaming) som låg någonstans i mittenskiktet i säsong fem. Generellt sett så är detta redan en väldigt tight säsong där endast top två har chans att kvala vidare till toppdivisionens slutspel, så se fram emot kvällens matcher, berättar Tenshi.


Hela leaderborden och specifik statistik finner du här: Twire.gg
Sändningsstart: 18.45
Titta på: twitch.tv/slop3
Prispott: Läs mer
Format: Läs mer

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..