×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Head sponsors
Fragleague sponsors Fragleague sponsors Fragleague sponsors
Product sponsors
Fragleague sponsors


PUBG

100 000 SEK

Norden

Fragleague tillbaka i april — anmälan öppnar i mars

3
Nordens största esport-liga, Fragleague, är tillbaka med en andra säsong. En ny speltitel gör CS:GO och PUBG sällskap liksom en ökad prispott samt ett finjusterat format. Detta får du inte missa.
Fragbites egna esportliga, nordens största i sitt slag, Fragleague är tillbaka igen i vår. Den första säsongen, där Duttdutt och Lemondogs kammade hem segrar i Counter-Strike: Global Offensive respektive Playerunknown's Battlegrounds, hade över 700 deltagande lag och flera hundra tusen tittare.

Förutom att försöka slå våra egna rekord i deltagare och intresse har vi ett flertal spännande överraskningar framöver. Detta i kombination med de lärdomar vi fått från den första säsongen hoppas vi kunna göra säsong 2 till en fantastisk liga.

Den andra säsongen kommer att sparka igång den 8 april och sträcka sig i nio (9) veckor framåt. Nytt för denna säsongen blir en tredje speltitel, större prispott och ett finjusterat format.

Mer om dessa förändringar, ihop med andra uppgraderingar, kommer att dyka upp de kommande veckorna. Klart redan nu är att anmälan kommer att öppna den 18 mars, så spara datumet. Detta gäller för båda nya lag så väl som återkommande.

Mer information kring format, speldagar och dylikt kommer att dyka upp i samband med att anmälan öppnar. Vi kommer då även att lansera en stor spelarguide där alla tänkbara frågor reds ut, allt för att det ska bli så enkelt som möjligt för er spelare att delta. Håll utkik på fragbite och på vår discord för löpande information om den kommande säsongen.

Glöm inte att titta

Varje söndag på
twitch.tv/fragbite

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..