×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Fragleague sponsors Fragleague sponsors
Swedish partners
Fragleague sponsors Fragleague sponsors Fragleague sponsors


Sponsrat inlägg

Pjeh om andraplatsen i Fragleague PUBG: "It feels amazing to say the least"

2
Panthers Gaming har säkrat andraplatsen i Fragleague PUBG:s inledande säsong. Vi tog, i samarbete med Philips OneBlade, pulsen på lagets norska stjärnskott Martin "Pjeh" H. Aamyri.
Denna artikel presenteras i samarbete med Philips OneBlade

Fragleagues inledande säsong har nått sitt slut och i Playerunknown's Battlegrounds var pressen hög. Ett av de lag som vi fick lov att följa under säsongen var Panthers Gaming, ett lag som visade på PUBG i världsklass. Fragbite kontaktade Martin "Pjeh" H. Aamyri för att diskutera Panthers andraplats och vägen dit.

Panthers inledde Fragleague-säsongen på topp och efter den första veckan låg de på förstaplats med 700 placement-points samt 21 dödade motståndare. För Fragbite förklarar Pjeh att det var lagets smekmånad, då de nyligen tagit in Johan "Taylor" Taylor, som då gick in i rollen som lagkapten.

— We started playing like it was our honeymoon just blasting through everything! After that we fell back to settle down and started playing more "safe" and figured out it was not really suited for us, so we went back into the high tempo no fear gameplay and started doing much better again. Been going good since.

Då laget genom större delen av säsongen låg bra till fokuserade fyran på att använda de sista veckorna till att utvecklas. Pjeh förklarar att laget inte kände av någon form av press, då de aldrig låg i riskzonen för att hamna i nedflyttningsprocessen, vilket gjorde att de fokuserade på att bli mer sammansvetsade.

Eftersom Panthers låg bra till i ligan, och målet endast var att stanna kvar i högstadivisionen, tog de dagen som den kom. Precis som många andra lag så har varje spelare sin position och förberedda rotationer, så till viss del fanns det planering bakom deras spel. De tog dock det mesta som det kom och löste problemen utifrån hur de presenterade sig under matchens gång.


Under Fragleague-säsongen har flera lag kämpat mot varandra i toppen, utöver Panthers fanns 556 Mafia konstant i toppskiktet varje vecka. Dessa var, tillsammans med Lemondogs, Pjehs lags största konkurrenter i jakten på förstaplatsen. När Fragbite frågar om den interna diskussionen förklarar den norska spelaren att de skämtade om att hotdroppa 556 Mafia, men det blev aldrig verklighet då det inte är den typ av spelstil Panthers vill framföra.

— If we did spot them in the middle of a game we might have put "a little" more pressure on them. But in the end I believe the stress of them having the first place got to them before we could.

Som tidigare nämnts så står Panthers nu klara för nästa säsong av Fragleague PUBG, något laget ser fram emot. Pjeh lägger stor vikt vid hur inte bara communityn, men även de som arbetar kring ligan alltid är hjälpsamma och förstående när något oväntat händer.

— Glad to be part of such an amazing league and its amazing production team!

Det är ett tag tills Fragleagues andra PUBG-säsong drar igång och Panthers har fullt upp tills dess. De spelar för tillfället i Nordic Esport League samt kvalade nyligen till Starladders liga för semiprofessionella spelare. Nu när Fragleague-säsongen är över prioriterar dock laget Pro League-kvalet som spelas nu i december.

Vill du följa lagets uppladdning inför nästa Fragleague-säsong och se hur det går för dem i andra turneringar? Då uppmanar vi dig att följa laget via sociala medier, organisationens Twitter finnes här.


Denna artikel presenteras i samarbete med Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..