×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Head sponsors
Fragleague sponsors Fragleague sponsors Fragleague sponsors
Product sponsors
Fragleague sponsors


Fragleague

yzn gästar Fragleague Sunday — relegation i PUBG och CS:GO idag

1
Idag är det dags för säsongens sista sändning av Fragleague. Vinnarna av både PUBG och CS:GO är redan klara men idag får vi se vilka lag som spelar i Top Divison nästa säsong. Veckans gäst i studion är ingen mindre än Yacine "yzn" Laghmari.
Säsongens sista sändning av Fragleague startar idag klockan 15:30. Studion leds som vanligt av Therese "Szanto" Szanto och matcherna kommer i sedvanlig ordning kommenteras av Lucas "Tenshi" Collard. Alexander "Zeweig" Lind kommer dock inte hjälpa till Tenshi med det denna vecka utan det kommer istället bli Joakim "DrHarald" Menjivar. Vi kommer efter det inledande segmentet få se vilka lag som kommer spela i Top Division i PUBG nästa säsong.

Efter PUBG har avgjorts är det dags för veckans gästsegment. Denna vecka blir det ingen mindre än Yacine "yzn" Laghmari, en av Sveriges populäraste streamers. Vi kommer få höra allt om hans tid inom amerikansk fotboll, CS-karriären och hans framtid som musiker. Efter yzn är det dags för att se en CS-match i bäst av tre kartor. Ett av lagen kommer att få spela i Top Division nästa säsong.

Se sändningen i sin helhet via twitch.tv/fragbite

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..