×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Head sponsors
Fragleague sponsors Fragleague sponsors Fragleague sponsors
Product sponsors
Fragleague sponsors


Fragleague

Tejbz gästar Fragleague — Duttdutt kan dra ifrån i CS:GO

1
Klockan 15:15 så sätter veckans Fragleague Sunday igång. Sändningen kommer i sedvanlig ordning börja med två kartor CS:GO mellan Duttdutt och Tradigt för att sedan fortsätta med tre kartor PUBG. Mellan matcherna kommer även Tobias "Tejbz" Öjerfalk att gästa studion.
I dagens kvällens Fragleague CS:GO så möts Duttdutt och Tradigt. Duttdutt som just nu ligger på en delad förstaplats har en chans att dra ifrån i ligan då de endast har spelat 12 kartor medan de som delar förstaplatsen med, JMC och Lilmix har spelat 16 var. I PUBG är det fortfarande 556 Mafia som försöker hålla sig kvar i toppen.

Veckans gäst är ingen mindre än Tobias "Tejbz" Öjerfalk. Bodensaren som var en av Sveriges första stora gaming-youtubers har gjort allt från att streama, vinna turneringar i spel som Titanfall men han har även gjort besök på biografer runt om i världen när han var med i filmen Ghost Rider: Spirit of Vengeance.

Artikelbild: Tejbz

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..