×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Fragleague sponsorsFragleague sponsorsFragleague sponsors


Fragleague

Givar gästar Fragleague — två CS:GO-matcher ikväll

2
Klockan 15:30 är det dags för Fragleague sunday vecka sex. Ikväll så kommer det spelas två stycken CS:GO-matcher, JMC mot Tradigt och Benekt mot Data. I gästsegmentet kommer vi få se mannen känd från "Givars kök", Givar "Givar" Shabani.
Ikväll kommer det att spelas två matcher av Counter-Strike: Global Offensive. JMC kommer att försöka cementera sin plats i toppen av ligan när de möter svenskarna i Tradigt. Svenskarna ligger just nu åttonde plats i ligan men har endast spelat sex kartor. Den andra matchen kommer att vara kampen om att inte ligga sist, Data mot Benekt. Båda lagen ligger just nu på noll poäng var, detta betyder att något av lagen kommer att få minst ett poäng ikväll.

Veckans gäst är ingen mindre än Givar "Givar" Shabani. Den förre detta semi-proffisionella spelaren som har sadlat om till musikvärlden. Ni kommer kunna förvänta er frågor om klassikern "Givars kök" från Fragbites 10-års sändning, varför han var med i en SVT Play-serie om studentlivet och allt om hans esportkarriär.

Se hela sändningen via Twitch.tv/Fragbite

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..