×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Fragleague sponsors Fragleague sponsors
Swedish partners
Fragleague sponsors Fragleague sponsors Fragleague sponsors


PUBG

100 000 SEK

Sponsrat inlägg

Gaxy om nya organisationen: "It feels amazing to be part of Ninjas in Pyjamas"

2
Ninjas in Pyjamas säkrade i september upp laget "Welcome to South Georgo" som deras PUBG-lag. Vi tog ett snack med en av spelarna, Laurynas "Gaxy" Rudys, för att lära känna de nya ninjorna bättre.
Denna artikel presenteras i samarbete med Philips OneBlade, som är huvudsponsor av Fragleague
Det hela gick snabbt. Det Ninjas in Pyjamas som vi alla fick se i sommarens kval till Fragleague genom turneringen Philips OneBlade Cup, och där de hamnade på en fjärdeplats, är alla borta. I september fick alla dåvarande spelare lämna och in kom nya ninjor som tidigare spelat ihop under namnet "Welcome to South Georgo". Nu, någon månad efter övergången har det mesta lagt sig och vi fick en pratstund med spelaren Laurynas "Gaxy" Rudys, med syftet att diskutera lagets målsättning och för att få hans syn på PUBG-scenen som den ser ut idag.

Vill ta NiP till nya höjder

Att bli upplockad av en organisation som Ninjas in Pyjamas betyder mycket för laget, de kan nu fokusera helt på PUBG och enligt Gaxy känner spelarna av en viss stabilitet som de inte kände av innan de skrev på för NiP. Lagets mål är att skapa historia och ta organisationen till nya höjder inom PUBG-scenen. Även om laget alltid haft samma egentliga målsättning, att bli så bra som möjligt, känner de att faktumet att de nu är kontakterade kommer att hjälpa dem att nå målet.

It feels amazing to be part of Ninjas in Pyjamas and they've really been welcoming to us and making us fit right in, berättar Gaxy.

Laget säkrade en tredjeplats i PUBG Global Invitational 2018. Bildkälla: cybersports.com
Laget säkrade en tredjeplats i PUBG Global Invitational 2018. Bildkälla: cybersports.com

När vi frågar Gaxy vilka roller varje person i laget säger han att alla måste kunna allt. Men om man ska sätta ut specifika roller skulle han säga att Laurynas "Nbslol" Kisielius är lagets huvudsakliga "in-game leader" som bestämmer vad spelarna ska göra. Alex "vard" Gouge är en sjuk fragger och Justin "MiracU" McNally är detsamma, men han spelar oftast mer av en support-roll. Personligen anser Gaxy att han är en "entry fragger" då han oftast är först ut när de stöter på ett annat lag, men även han tar sig an samtliga roller inom laget.

What differentiates PUBG from many other titles is that there isn't really super defined roles among players in a team, everyone has to be able to do everything.

Alla dessa komponenter, och att de alla kan göra allt, är vad som gör dem till ett bra lag enligt Gaxy. Alla kan leda och de arbetar bra som en enhet utan några egoister. Alla i laget vet vad de är kapabla till och alla drar sitt strå till stacken, även om en person kanske inte får speciellt många kills i en match.

Så kan turneringar och ligor förbättras

Eftersom Gaxys lag utan tvekan är ett topplag inom PUBG-scenen och har deltagit i flera stora turneringar passade vi på att fråga honom hur turneringsarrangörerna runt om i världen kan förbättra sina turneringar och ligor. Det litauiska spelaren svarar direkt att det är en svår fråga, men att han skulle uppskatta om arrangörer tog sig tid att bygga en historia med bättre introduktioner av lag och spelare samt mer statistik. Allt för att tittarna ska veta vad han eller hon ser på.

And it's really fun to play in front of an audience so I hope we'll see more of that in the future.

Men vad krävs egentligen för att nå en professionell nivå inom PUBG? Playerunknown's Battlegrounds handlar om att kunna kartorna och enligt Gaxy är Erangel den bästa kartan för tävlingsinriktat spelande. Den 22-åriga spelaren menar att man måste lägga oerhört mycket tid på spelet genom att spela själv och genom att se på när bättre spelare spelar, både i turneringar och streams. Hans sista tips är att inte bara spela normala matcher, det är bättre att delta i Faceit-matcher för att vänja sig vid de tävlingsinriktade inställningarna och spelstilarna.

WTSG:s tid är inte över, de har bara bytt namn. Bildkälla: Ninjas in Pyjamas
WTSG:s tid är inte över, de har bara bytt namn. Bildkälla: Ninjas in Pyjamas

Sagan om South Georgo är inte över

Vi måste såklart fråga Gaxy om hans lag kommer att fortsätta att droppa i den södra delen av Georgepol, med tanke på att de nu blivit ninjor och inte längre kallar sig för "Welcome to South Georgo". Lagets fans behöver dock inte oroa sig.

Yes, South Georgo is still our home and we're always going to drop there unless we have a good reason not to. Sometimes you just can't go where you want because of a bad plane combined with a bad circle for example, then you go to plan B and take it from there.

Intervjun avslutas med att Fragbite tackar Gaxy för intervjun, önskar laget lycka till i framtiden och spelaren får chansen att vända sig till fansen.

Thank you and also thank you to everyone who supports us, it means the world to us knowing people are almost as invested in our games as we are ourselves. And also, of course, a big thank you to Ninjas in Pyjamas for believing in us and Xtrfy and Betway for their support. #GONINJAS!

Glöm inte att du kan se PUBG i toppklass tack vare Fragleagues sändningar. Nu på söndag är det äntligen dags igen och du hittar sändningen här.

Artikelbild: ESL

Glöm inte att titta

Varje söndag på
twitch.tv/fragbite

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..