×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Fragleague

Frosz gästar Fragleague-studion — här är söndagens sändning

2
Therese "Szanto" Szanto, Lucas "tenshi" Collard och Alexander "Zeweig" Lind får sällskap av en minst sagt etablerad profil inom PUBG-scenen. Patrick "Frosz" Iu tar nämligen plats i Fragleague-studion under söndagens sändning då 556 Mafia försöker hålla fanan i topp samt ett spännande CS:GO-möte.
Förra veckan säkrade 556 Mafia topplacering i Fragleague PUBG med hela 2712 poäng, tätt följda av Lemondogs och Dreamcity. Om lagen kan hålla sina placeringar efter söndagens matcher återstår att se, då de droppar över Miramar denna vecka. I Counter-Strike: Global Offensive är det svårt att säga vilket lag som egentligen toppar. Orsaken till detta ligger i att flera lag fått förhinder och därför inte kan spela veckans matcher samtidigt som bland andra Flow fått lov att spela fler matcher då de kommer att tvingas hoppa över ligan när laget reser till Taiwan i början av november.

På söndag får vi trots allt lov att se både PUBG och CS:GO under sändningen, direkt från studion i Stockholm. Medan 556 Mafia försöker hålla fanan i topp på PUBG-sidan tar sig Benekt an Ambush i CS:GO. Mellan matcherna väntas dock en hel del underhållning och när sändningen glider över till CS:GO från PUBG gästar studion av ingen mindre än Patrick "Frosz" Iu.

Förutom att jag känner hedrad att få komma och gästa så kommer det givetvis bli en rolig upplevelse, allt kommer ju även ske i en ganska bekant miljö för min del så jag under de senaste veckorna varit och castat för GLL, berättar Frosz för Fragbite.

Frosz är ett välkänt ansikte inom Playerunknown's Battlegrounds-scenen då han inte bara tidigare spelat professionellt, utan även agerat expert under ett flertal evenemang runt om i världen. Bland annat har han hållt ton vid GLL. När vi ser tillbaka på hans karriär som professionell spelare är han främst känd från sin tid i Penta Sports samt i det svenska landslaget under Auzom Nations Cup 2017.

Fragleague är något som jag hade uppskattat väldigt mycket om man ser tillbaka i tiden, då jag själv gameat i ganska många år nu. Ett bra verktyg och plats för etablerade lag samt bra spelare att använda sig av för att eventuellt kunna scouta ut talanger. Möjligheten att spela i olika divisioner och klättra uppåt är något som är vardag i vanliga sporter men saknats till en viss del inom esport.

Den 30 år gamla svensken kommer alltså att ta plats i Fragleague-studion tillsammans med vår värd Therese "Szanto" Szanto för att ta en titt tillbaka i tiden samt för att tittarna ska få chansen att lära känna PUBG-profilen. Vid deras sida har de, i vanlig ordning, även våra kommentatorer Lucas "tenshi" Collard och Alexander "Zeweig" Lind.
Följ sändningen via twitch.tv/fragbite


Artikelbild: GLL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..