×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Fragleague

Tim från ArgaSkånskaMän gästar Fragleague-studion — här är söndagens sändning

1
Therese "Szanto" Szanto och Lucas "tenshi" Collard får sällskap av Tim "MrTimsonFire" Lindqvist från ArgaSkånskaMän under söndagens sändning. Förutom en glad skåning bjuder Fragleague på både PUBG och CS:GO under sändningens gång — det får du inte missa!
På söndag smäller det, för då får Fragleagues fantastiska värd Therese "Szanto" Szanto sällskap av Tim "MrTimsonFire" Lindqvist i studion. Han kommer att ta plats vid Szantos sida kort efter att PUBG-matcherna avslutats för att inte bara bjuda på sin vassa humor och en ljuv skånsk dialekt, utan även för att tagga upp tittarna innan de leds över till Counter-Strike: Global Offensive.

Fragleague i våras var en succé för oss. Både spelmässigt och för våra tittare. Det kändes som att alla samlades och stöttade oss. Denna hösten ska bli riktigt kul att få spela, vi är taggade efter två veckors delay. Att sen få vara med i studion och snacka lite skit är en ren bonus. Kul!

Många känner säkert igen Tim från Youtube-kanalen ArgaSkånskaMän som han äger tillsammans med Danny "DanVeteran" Pedersen. Duon laddar inte bara regelbundet upp videos på kanalen, men de sänder även live under sina spel-sessioner. I våras streamade de bland annat sin väg till åttondelsfinal i Philips OneBlade Cups Playerunknown's Battlegrounds-kval inför Fragleague Season 1, ligan som deras lag kommer att vara en del av även i höst.

ArgaSkånskaMän kommer att delta i Fragleague PUBG Season 1. Bildkälla: Kungsulten Jakob
ArgaSkånskaMän kommer att delta i Fragleague PUBG Season 1. Bildkälla: Kungsulten Jakob

Sändningen kommer alltså att gå av stapeln klockan 14:15 för uppsnack. Klockan 15:00 startar den första kartan i Playerunknown's Battlegrounds högstadivision. Det kommer att bjudas på hela tre raka matcher som samtliga kommer att ta plats på Erangel. Därefter tar Tim plats i studion för att bjuda på härlig underhållning. Klockan 18:00 går vi in i CS:GO där Duttdutt ställs mot Lilmix på två kartor.

Playerunknown's Battlegrounds
Top Division

Följ sändningen via twitch.tv/fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..