×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Head sponsors
Fragleague sponsors Fragleague sponsors Fragleague sponsors
Product sponsors
Fragleague sponsors


Fragleague

Fragleague PUBG framflyttad — högstadivisionen fortsätter som planerat

1
På grund av en ny uppdatering av Playerunknown's Battlegrounds tvingas Fragbite flytta fram de första matcherna i de lägre Fragleague PUBG-divisionerna . För att undvika förvirring har vi sammanställt ett meddelande till såväl tittaren som spelaren.
Bluehole och PUBG Corp har släppt en ny uppdatering till Playerunknown’s Battlegrounds vilket dessvärre visat sig vara problematiskt för Fragleague. Uppdateringen skapade nämligen problem för tredjepartsprogram så som Faceit vilket hindrar dessa från att skapa matcher.

Eftersom det just nu är oklart när och hur detta kommer att lösa sig har vi tyvärr blivit tvungna att flytta fram den första PUBG-rundan i Fragleague. Denna flytt appliceras dock inte på högstadivisionen där vi kommer att hålla i och sända de inledande matcherna under söndagen den 7 oktober.

Vi arbetar hårt, tillsammans med Faceit, för att garantera den bästa möjliga spelupplevelsen för samtliga deltagare i Fragleague. För att få ut något positivt ur situationen kommer vi att flytta fram datumet då registreringen för ligan stängs till torsdagen den 11 oktober.

Ni betyder alla väldigt mycket för ligan och vi vill därför passa på att tacka er för ert tålamod. Vårt mål är, och kommer alltid att vara, att ge både spelare och tittare den bästa möjliga upplevelsen genom Fragleague.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..