×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Meta

Nordens hetaste liga får egen sektion — presenterar Fragleague-fliken

2
Nyheter, highlights och svar på alla era frågor. Nu presenterar Fragbite stolt den officiella Fragleague-sektionen som innehåller allt du behöver veta om Nordens hetaste liga.
I samband med att vi håller vår första studio-sändning från Fragleague-studion i Stockholm presenterar vi nu den officiella sektionen för ligan här på Fragbite. Här kommer ni att finna all nödvändig information kring ligan, för både Counter-Strike: Global Offensive och Playerunknown's Battlegrounds.

Här kommer du som läsare och spelare att kunna hitta alla nyheter, highlights och så vidare från varje spelvecka. Det kommer även att finnas en "FAQ" för de som undrar vad Fragleague egentligen är, tillsammans med en närmare titt på både formatet och prisfödelningen.

För den som vill hålla koll på ett visst lags placering och kommande matcher så kommer det att finnas länkar till både tabeller och matcher i sektionen. Tabellerna och spelarstatistik kommer vid ett senare skede att finnas direkt hos oss på Fragbite under Fragleague-sektionen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..