×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Fragleague

Lillithy gästar Fragleague-studion — här är söndagens sändning

2
Fragleague äntrar sin första studiosändning med Therese "Szanto" Szanto, Lucas "tenshi" Collard och Viktor "vuggo" Jendeby. På plats kommer även Imperial-streamern Minna "Lillithy" Lillberg att vara för att bjuda på en svindlande ligakväll.
Det är dags för säsongens, och Fragleagues, första studiosändning. På söndag klockan 18:00 intar Fragbite-profilerna studion och sänder live från Stockholm. Två matcher, med två kartor per match, kommer att spelas och kommenteras av Viktor "vuggo" Jendeby samt Lucas "tenshi" Collard. Inte nog med det så kommer även Therese "Szanto" Szanto att ta plats i studion och agera värd.

Vi kan nu även avslöja att sändningen inte bara kommer att bjuda på Counter-Strike: Global Offensive, härliga inslag och en första titt på studion — den kommer även att gästas av Minna "Lillithy" Lillberg. Hon arbetar på heltid som Twitch-streamer och har tidigare setts i Philips OneBlade Cup-sändningarna här på Fragbite.

"Det är alltid jättekul att få vara delaktig i något som Fragbite gör. Så jag är givetvis super excited över att få komma över och gästa. Jag tycket det är kul med turneringar som är öppna för alla och tycker de är viktiga för de som vill förbättra sitt spelande och ta det till en ny nivå. Det är superbra övning men framför allt är det en rolig upplevelse och priserna för Fragleague är inte dåliga. Stort lycka till till alla och hoppas vi ses på söndag!" Berättar Lillithy för Fragbite.

Precis som Lillithy säger är Fragleague en liga för alla med toppenpriser i potten. Snart kommer Fragleague PUBG att gå igång, vilket dessutom blir Faceits första officiella PUBG-liga i Norden, men tills dess vänder vi fokuset till CS:GO och söndagens matcher. Lagen som kommer att spela under söndagens högstadivision-sändning är Duttdutt, Leaguefrag, Lilmix och danska Lyngby Vikings. Som tidigare nämnts så kommer lagen att ställas mot varandra på två kartor för att samla poäng i jakten på ligatoppen.

Duttdutt vs. Leaguefrag - Fragleague CS:GO Top Division
Sändningen startar som sagt klockan 15:15 och kommer att vara live till ungefär 21.15. Matcherna kommer att spelas löpande med spännande pausunderhållning och roligt innehåll i samarbete med Philips OneBlade, Yalla och Samsung. Glöm inte att du kan se tidigare resultat via turneringssidan.

Följ sändningen via twitch.tv/fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..