×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Fragleague

Szanto tar plats bland Fragleague-programledarna

4
Fragleagues tredje och sista programledare kommer att vara Therese "Szanto" Szanto. Den tidigare CS:GO-spelaren kommer att göra Lucas "tenshi" Collard och Viktor "vuggo" Jendeby sällskap under höstens ligaspel.
Med ynka en dag kvar innan registreringen för Fragleagues CS:GO-division stänger offentliggör vi nu vår tredje, och sista, officiella programledare för den kommande säsongen. Det är Therese "Szanto" Szanto som tar plats i studion tillsammans med tidigare offentliggjorda Lucas "tenshi" Collard och Viktor "vuggo" Jendeby. Många känner säkert igen Szanto från hennes tid som professionell CS:GO-spelare. Hon har sedan dess synts på flera ställen i svensk media och hennes brinnande hjärta för esporten har aldrig svalnat.

"Jag ser sjukt mycket fram emot en spännande höst med vuggo och tenshi under Fragleague! Att vara delaktig i esporten är väldigt viktigt för mig och jag älskar att få vara en del av utvecklingen", säger Therese "Szanto" Szanto.

Det är som sagt bara en dag kvar innan anmälan stänger för Counter-Strike: Global Offensive. Med nästan 300 anmälda lag blir det en fullspäckad höst i samtliga divisioner, men det finns fortfarande plats för de som ännu inte registrerat sig. Under morgondagen, den 20 september, stänger anmälan och ligan går av stapeln den 25 september. Var med du också!



PUBG är för tillfället under stängd beta på Faceit så för att anmäla er behövs beta access. Om ni inte har det ännu så är det bara att använda nyckeln "FRAGLEAGUE2018" på PUBG-sektionen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..