×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

Söker gammal ka-bana

Postat av Doggie52 den 7 Augusti 2019, 23:04
0 kommentarer · 150 träffar
Hej,

Letar efter en gammal knife-arena (ka_...) som jag spelade rätt mycket för länge sedan. Båda lag spawnade högt uppe och gled ner (typ som på surfbanor fast en stor yta endast vinklad nedåt) mot en stor pool. Höll du inne jump så kunde du glida över vattnet och när du nådde slutet så föll du ner mot en teleport som skickade tillbaka dig längst uppe på kartan. Väl där uppe så började du falla ner igen, osv. osv.

Kommer också ihåg att om du föll tillräckligt snabbt och gled tillräckligt snabbt över vattnet så kunde du nå en platform med en AWP på, typ som en easter egg.

Om du inte gled över vattnet så kunde du simma där och sitta och vänta på folk som gled ner.

Kommer någon ihåg denna? Har gått igenom hela gamebanana:s KA-kollektion utan att hitta det jag letade efter. Tips efterlyses :) tack!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..