×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Fortnite-communityns varning: "Sidan är totalt fake"

1
En sida uppges vara ute efter känslig information som de lurar till sig genom att erbjuda gratis V-bucks, valutan som används i Fortnite. Den svenska communityn sätter nu ner foten och varnar andra för den fejkade sidan.
Under söndagskvällen publicerade en administratör i den svenska Fortnite-gruppen information kring en sida som uppges lura användare. Sidan, som går under namnet Fortnite Events, erbjuder användare gratis V-bucks mot länkdelning. V-bucks är valutan som används i Fortnite för att köpa skins och diverse saker i spelaffären och dessa kostar verkliga pengar. För att få valutan via webbsidan uppmanas användare att generera en länk som de senare ska skicka runt till sina vänner.

Gå inte in på dessa länkar, dela inte länkarna till era vänner. Allt detta är fake, skriver Fortnite-streamern och gruppadministratören Kevin "Kevzter" Sundqvist.

Kevzter förklarar i sitt inlägg att sidan inte alls ger ut gratis V-bucks och att den är fejk. Vad som kan hända vid användande är att sidan begär känslig information så som privata uppgifter, telefonnummer och kontokortsinformation. Vad sidor som dessa även med största sannolikhet gör är att de placerar mejladresserna till sina användare i en mejllista som de sedan antingen själva skickar ut tusentals spammejl till eller säljer till företag som vill ha listor att skicka mejl till.


Artikelbild: Kevin "Kevzter" Sundqvist
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..