×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

dakotaz: "Renegade Raider kommer inte tillbaka"

0
Renegade Raider-innehavare är rädda att skinet ska återvända till spelets shop vilket skulle dra ner dess värde. Brett "dakotaz" Hoffman menar dock att det inte kommer att återvända.
I slutet av förra veckan sa den populära Fortnite-streamern Brett "dakotaz" Hoffman att ett av spelets mest sällsynta skins, Renegade Raider, inte kommer att återvända till shoppen. Under battle royale-spelets första säsong kunde spelare köpa skinet för 1 200 V-Bucks i den så kallade "Season Shop" när de nådde level 20. Eftersom det var betydligt färre spelare under den inledande säsongen jämfört med dagens Fortnite finns det väldigt få konton som har skinet.

Renegade Raider is not coming back to the shop. I've been told by a dev that it's not coming back. That's what I was told, so I don't think it's coming back, sa dakotaz under en livesändning via Twitch.

Det har under en längre tid ryktats om att Epic Games planerar att lägga in Renegade Raider i shoppen, vilket skulle ta bort dess status som ett av spelets mest sällsynta skins. Ett konto som innehåller skinet har ett högt värde och många säljer dem dyrt trots att det inte är tillåtet att sälja Fortnite-konton. Därför är många som lagt stora summor på sina Renegade Raider-konton rädda att Epic Games ska lägga in skinet vilket skulle göra köpet "värdelöst".

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..