×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Jordskalv skakar om Fortnite — detta vet vi

1
Fortnite-kartan håller på att förändras. Förändringarna sker sakta men säkert och leder upp till den kommande spelsäsongen. Här är allt vi vet.
Kartan i Epic Games omåttligt populära battle royale-spel Fortnite har under de senaste sju säsongerna förändrats en hel del. Den åttonde säsongen är nu på ingång och spelare ser redan förändringar. Ett flertal jordskalv har under senare tid skett runt om på kartan, något som väntas leda till en förändring av hela kartan då Epic Games inte är kända för att behålla samma struktur på alla delar av Fortnite-kartan under en längre tid.

Det finns ingen precis intervall mellan varje skalv, vilket gör det svårt för spelare att hålla koll på när saker och ting kommer att hända. Men en Twitter-användare vid namn "Im_Rubic" har gjort en lista där han estimerat när kommande skalv kommer att ske, dock är det som sagt estimerat vilket innebär att det inte alltid är korrekt. Redan skedda skalv, samt information kring dem, finnes i spelaren ovan.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..