×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

KittyPlays och Tfue vinner Fortnite Korea Open

2
En miljon koreanska won gick direkt till välgörenhet under helgens Fortnite Korea Open 2018. Vinnande ur turneringen gick Faze Clans Turner "Tfue" Tenney och hans duo-partner Kristen "KittyPlays" Valnicek.
Under helgen ställdes några av Koreas bästa Fortnite-spelare mot varandra i Fortnite Korea Open 2018. Det var dock inte bara koreanska spelare på plats utan även spelare som Kristen "KittyPlays" Valnicek, Faze Clans Turner "Tfue" Tenney och TSM-spelaren Ali “Myth” Kabbani deltog i turneringen. Evenemanget delades upp i två portioner, en solo-portion och en duo-portion, varav endast duo-turneringen räknades som ett huvudnummer. Detta innebar att endast deltagarna i duo-portionen fick lov att ta del av prispotten på ungefär 883 000 dollar, där hela summan gick direkt till välgörenhet.

Vinnande ur turneringen gick KittyPlays och Tfue där Faze-spelaren lyckades säkra flest kills vilket innebar att de fick ytterligare prispengar att skänka till sin valda välgörenhetsorganisation. Förutom att spelarna fick chansen att donera stora summor till välgörenhet när de gjorde vad de älskar, det vill säga spelade, så fungerade även eventet som ett sätt att värma upp Korea för att Fortnite snart ska släppas i landet. Inte nog med att stora profiler deltog i turneringen så var flera koreanska artister på plats och skådespelaren Chris Pratt anlitades för att göra reklam för evenemanget.


Artikelbild: Faze Clan

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..