×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Epic Games vill lägga till fler Mythic-vapen i Fortnite

1
Trots hård kritik från spelarna vill Epic Games lägga till ytterligare Mythic-vapen i Fortnite. Utvecklarna har även avslöjat att de kommer att ta bort möjligheten att bygga samt samla material för den som använder sig av "Infinity Blade".
Under natten till fredag gick Fortnite-utvecklarna, Epic Games, ut med att de hoppas lägga till ytterligare Mythic-vapen liknande Infinity Blade i framtida uppdateringar. Utvecklarna menar att denna typ av vapen hjälper till att göra spelet intressant och ger spelare chansen att interagera med kartan på ett annorlunda sätt som skakar om matcherna. I början av nästa vecka kommer Epic Games att gå ut med närmare detaljer angående deras filosofi gällande tävlingsinriktade matcher i samband med nya items, så som Mythic-vapen.

Spelare runt om i världen vädjar nu om att Infinity Blade och framtida Mythic-vapen ska exkluderas från vanliga och tävlingsinriktade matcher. De vill att Epic Games endast ska göra denna typ av vapen-typ tillgänglig i "Limited Time Modes" liksom Thano's Infinity Gauntlet var när utvecklarna samarbetade med Marvel. Efter att Epic Games fått höra communityns tankar om svärdet har de valt att göra ett försök att balansera det i nästa uppdatering av spelet. Tanken är att ta bort möjligheten att bygga samt samla material när man plockat upp svärdet.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..