×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Så hittar du till Infinity Blade i Fortnite

2
Infinity Blade är det mäktigaste vapnet i Fortnite: Battle Royale i skrivande stund, men många har fortfarande inte testat det. Här är en kort guide, samt lite tips, i jakten på svärdet.
Älska det eller hata det, men Infinity Blade har snabbt blivit väldigt omtalad inom Fortnite-communityn. Spelare försöker fortfarande lära sig både hur man använder svärdet på bäst sätt, men också hur man stoppar det. Har du inte testat det än, så hjälper vi dig att både hitta det och ger dig lite tips kring det.

Hitta svärdet

Det omtalade svärdet finns alltid på samma plats i varje match, nämligen på toppen av Polar Peak. I mitten av denna del av kartan är svärdet nedstucket i en sten, precis ovanför "R" i namnet på platsen om man ser på kartan.


När en spelare kommer nära svärdet kan hen hålla in interaktions-knappen för att plocka upp det. På PC är denna knapp "E" om man inte bundit om vilka tangenter som gör vad. Så snart spelaren plockat upp svärdet får hen per automatik 200 i hälsa och 200 i sköld. Observera att allt spelaren har i sitt inventory, förutom insamlat material, kommer att droppas.

Förberedelser

Just nu är Polar Peak utan tvekan ett "hotdrop" där många spelare landar direkt i jakten på svärdet. Väljer du att vara en av dessa så bör du förbereda dig och inte gå direkt för att plocka upp svärdet. Det är bättre att hitta ett annat vapen. Använd det upplockade vapnet för att eliminera motståndarna som befinner sig i området och se till att det är säkert innan du går för att plocka upp svärdet.

Stjäl svärdet

Om svärdet inte finns i stenen på Polar Peak så innebär detta att en annan spelare redan erhållit det. För att försöka stjäla svärdet från denna spelare kan man följa antingen ljudet eller det blåa skenet det ger ifrån sig.

Använd ett upplockat vapen för att skjuta ihjäl motståndaren som har vapnet, men se till att vara på din vakt. Den som har svärdet har inte bara 400 HP, utan kan även hoppa otroligt högt samt slå sönder eventuella väggar utan att lyfta ett finger. Positionera dig rätt och håll dig undan tills bäraren är död och det är säkert att hämta svärdet.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..