×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Ninja om Summit Striker: "How am I supposed to feel about that?"

2
Hur reagerade Tyler "Ninja" Blevins när han insåg att Fortnites senaste skin, "Summit Striker", såg ut att vara inspirerat av Jeryd "summit1g" Lazar? Han blev uppenbart upprörd, något summit1g skrattade åt.
Världens främsta streamer, Tyler "Ninja" Blevins, blev i dagarna oerhört besviken under en livesändning via Twitch. Han spelade Fortnite tillsammans med Benjamin "DrLupo" Lupo och hade under sändningens gång använt sig av det nyligen släppta "Summit Striker"-skinet. I väntan på match påpekar DrLupo plötsligt att skinet har samma färger som Jeryd "summit1g" Lazar använder sig av i sin stream, samt att det ser ut som karaktären har streamerns logotyp på bröstet. Ninja trodde inte sina öron, men efter en närmare titt erkände han likheterna. Vad som följde var en uppenbart upprörd Ninja som bland annat ifrågasatte hur han ska känna över faktumet att summit1g fått ett skin in-game innan honom.

Epic Games gick dock ut med att skinet inte har något med summit1g att göra, trots att det ser ut att vara streamerns logga på dess bröst. Den amerikanska streamern har inte heller tackat Epic Games för skinet eller gjort någon större sak av det hela, vilket visar på att det inte var menat att vara ett skin inspirerat av summit1g. Streamern har dessutom inte spelat Fortnite på senare tid, utan lagt alla timmar på Call of Dutys battle royal Blackout. Han sa dock, när han reagerade på Ninjas reaktion, att om han skulle återvända till Fortnite skulle han använda sig av "Summit Striker"-skinet.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..