×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

CLG kontrakterar Fortnite-lag

1
Ännu en topporganisation har valt att äntra Fortnite-scenen. Counter Logic Gaming har nämligen plockat upp fyra nya spelare.
Med hjälp av bolaget Rocket Jump offentliggjorde Counter Logic Gaming under onsdagen sitt nya Fortnite-lag. Till skillnad från andra organisationer gjorde CLG en mycket speciell video som inte bara bestod av spelarnas highlights, utan spelarna fick i verkligheten plocka på sig vapen för att sedan gå ut till en "battle bus".

Två av lagets spelare, Kevin "KP5ive" Stevenson och Chris "Chrispy" Philavanh, har under den pågående Summer Skirmish-säsongen deltagit i den nordamerikanska upplagan av turneringen. Spelarna har fortfarande chansen att visa upp sig i den Epic Games-sponsrade turneringen innan säsongen går mot sitt slut.

USA Nick "Marksman" Overton
USA Sam "WishYouLuckk" Salcedo
USA Kevin "KP5ive" Stevenson
USA Chris "Chrispy" Philavanh

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..