×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Sverige

Tre svenskar kämpar om sista platserna i VM

1
Hittills är det endast en svensk som är klar för VM i FIFA21. Idag startar Playstation-kvalet och totalt tre svenskar kämpar om de nio återstående platserna.
Idag startar det sista kvalet till VM i FIFA, FIFAe Worlds Cup 2021. Vi har tidigare fått se en svensk, Mattias "OpTolle" Tolinsson, säkra sin plats men favorittippade Olle "Ollelito" Arbin missade i XBOX-kvalet. Nu startar Playstations-kvalet och där är det ytterligare tre svenskar som tävlar.

Först ut hittar vi Oliver "OliBoli" Uttgren som spelar i svenska landslaget tillsammans med OpTolle och Ollelito. Han kommer dessutom att få hjälp av Ollelito i kvalet då NiP-spelaren kommer att agera coach. Även den bästa spelaren från senaste säsongen av eAllsvenskan, Stefan "iStefko" Curic, deltar i kvalet. Sista svensken i kvalet är Tunahan "Unsal" Ünsal som nyligen vann Philips OneBlade Cup Norden.

Allt startar idag med ett swiss-stadie klockan 16:00 svensk tid. Efter det är färdigspelat går hälften av spelarna vidare till slutspelet. Själva slutspelet har upper och lower bracket. Totalt 9 av de 32 spelarna som deltar kommer att gå vidare till VM i FIFA21.

Matcher och mer information finns här. Kvalets sänds på Twitch.tv/EASPORTSFIFA.
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..