×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad

Sverige

Tre svenskar kämpar om sista platserna i VM

1
Hittills är det endast en svensk som är klar för VM i FIFA21. Idag startar Playstation-kvalet och totalt tre svenskar kämpar om de nio återstående platserna.
Idag startar det sista kvalet till VM i FIFA, FIFAe Worlds Cup 2021. Vi har tidigare fått se en svensk, Mattias "OpTolle" Tolinsson, säkra sin plats men favorittippade Olle "Ollelito" Arbin missade i XBOX-kvalet. Nu startar Playstations-kvalet och där är det ytterligare tre svenskar som tävlar.

Först ut hittar vi Oliver "OliBoli" Uttgren som spelar i svenska landslaget tillsammans med OpTolle och Ollelito. Han kommer dessutom att få hjälp av Ollelito i kvalet då NiP-spelaren kommer att agera coach. Även den bästa spelaren från senaste säsongen av eAllsvenskan, Stefan "iStefko" Curic, deltar i kvalet. Sista svensken i kvalet är Tunahan "Unsal" Ünsal som nyligen vann Philips OneBlade Cup Norden.

Allt startar idag med ett swiss-stadie klockan 16:00 svensk tid. Efter det är färdigspelat går hälften av spelarna vidare till slutspelet. Själva slutspelet har upper och lower bracket. Totalt 9 av de 32 spelarna som deltar kommer att gå vidare till VM i FIFA21.

Matcher och mer information finns här. Kvalets sänds på Twitch.tv/EASPORTSFIFA.
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..