×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Sverige

Här är spelarna som prisades i eAllsvenskan

2
I veckan har priser delats ut till de eAllsvenskan-spelare som särskilt utmärkt sig under säsongen.
Tidigare i veckan presenterade aAllsvenskan de spelare som vunnit pris för säsong 3. Priserna delades ut till säsongens skyttekung, genombrott och MVP. Denna säsong var det Malmö FF-spelaren Zackarias “Zacke” Johansson som var säsongens skyttekung med hela 31 gjorda mål under säsongen.

Säsongens genombrott blev Emil “Glleenn” Skoglund som gjorde sin första säsong någonsin i eAllsvenskan. Glleenn bjöd på imponerande prestationer som resulterade i att hans lag Jönköpings Södra IF nästan tog sig till slutspel.

Sist men inte minst utsågs Stefan “iStefko” Curic till säsongens MVP. iStefko ledde sitt lag Örgryte Esports till vinst i finalen av eAllsvenskan och bjöd på enastående prestationer genom hela säsongen.
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..