×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Sverige

Örgryte IS vinner eAllsvenskan: "Går inte att beskriva den glädjen"

1
William "Dejex" Berg och Stefan "iStefko" Curic spelade hem guldet i eAllsvenskan till Örgryte IS.
Örgryte IS tar hem eAllsvenskans tredje säsong. William "Dejex" Berg och Stefan "iStefko" Curic spelade under gårdagen hem pokalen till Göteborg efter att ha besegrat AIK med 2-1 i finalen.

Efter matchen var Dejex strålande glad.

— Jag kan inte sätta ord på känslorna riktigt, det har inte sjunkit in att vi har vunnit, säger Dejex.

— Direkt efter matchen kände jag ren eufori, det går inte att beskriva den glädjen. Eftersom vi var ganska uträknade på förhand och många inte trodde på oss så var det ännu skönare att vinna i år.

Vägen till turneringssegern gick genom vinster mot IK Sirius och Malmö FF i kvarts- respektive semifinal och slutligen AIK i finalen.

— Jag tycker att finalen var en ganska bra match. Stefan gör det otroligt bra i sina två matcher mot ett bra motstånd. Jag själv kommer inte riktigt upp i samma nivå som jag gjorde tidigare under dagen samtidigt som Dyziq är riktigt bra, säger Dejex.

— På förhand trodde jag nog att IFK Göteborg skulle stå i final, men visste också att AIK är riktigt starka så det kom inte som en chock att det var dem vi fick möta.

Något större guldfirande blev det dock inte för Örgryte-spelarna.

— Det var ett ganska lugnt firande. Jag och Stefan satt och snackade och drack några bärs, inte mer än så, säger Dejex.
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..