×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Norden

Philips OneBlade Cup är tillbaka — FIFA21 är titeln

3
För femte året i rad är det dags för Philips OneBlade Cup. Det är alltså dags för rakning och för skorna att ta plats på hyllan. Värm upp kontrollerna och träna in finterna, för det är återigen dags att se vad den nordiska amatörscenen har att bjuda på.
Hallå fotbollsfans och FIFA-entusiaster. Våren för inte bara med sig ett roligare väder utan även nyheterna om att Philips OneBlade Cup återigen är tillbaka för att aktivera den nordiska FIFA scenen.

Precis som tidigare så är Philips OneBlade Cup FIFA-turneringen för alla, oavsett om du krossar kompisgänget varje gång eller om du sparkat boll i någon av FIFA-världens nationella ligor. Philips OneBlade Cup är turneringen där allt kan hända och där alla FIFA-spelare i Norden kan vara med och tävla om prispengar och ära. Kanske är det här just din chans att gå från zero to hero?

För att vara med i Philips OneBlade Cup så behöver du bara anmäla dig till ditt lands nationella kval. Spelar du tillräckligt bra där får du en plats i det nationella slutspelet. När de bästa spelarna från varje land har tagits fram är det självklart dags att ta fram vilket land och vilken spelare som är bäst i Norden.

Är du en okänd talang? Känner du den där liraren som skryter om dina FIFA-skills? Eller kanske är du en avdankad föredetting som dammat av kontrollen? Anmäl dig då och delta i Philips OneBlade Cup 2021.
Mer info:
Norge - 20-21 April - Registrering
Sverige - 27-28 April - Registrering
Danmark - 4-5 Maj - Registrering
Finland - 11-12 Maj - Registrering

Prispott:
25 000 SEK
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..