×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad

Svenska storspelaren i ett av de vinnande lagen av finalerna i FGS

1
Områdesfinalerna är slutspelade och vi har sex vinnande lag. Bland dessa spelare ser vi även en svensk storspelare som tidigare har vunnit Philips OneBlade Cup. Vi dyker även ner i de sista avgörande matcherna för svenskens lag och hur de blev vinnare av område 4.
Områdesfinalerna är slutspelade och vi har ett vinnande lag från varje region där vi bland annat ser spelaren SverigeOliboli som under slutet av 2020 vann Philips OneBlade Cup. Med sin lagkamrat ItalienPrinsipe i klubblaget Mkers vann de finalen i område 4 mot den danska organisationen Astralis där bland annat storspelaren DanmarkAgge som har vunnit VM i Fifa vid två tillfällen (2014 & 2015).

De vinnande lagen från de sex olika områdena är som följer.

Område 1 - Dire Wolves
Jmkking
AustralienDylan

Område 2 - Blue United EFC
JapanAgu
JapanTsakt

Område 3 - 25Esports
SaudiarabienVziad9
SaudiarabienAbo3zza10

Område 4 - Mkers
ItalienPrinsipe
SverigeOliboli

Område 5 - Els Torneios Online
BrasilienMh7
BrasilienPhzin

Område 6 - Complexity Gaming
USAMaxe
USAJoksan


Vägen till vinsten av område 4 i slutspelet för Mkers började med en vinst med poängen 6-3 när de vann två av tre matcher mot Zeta Gaming. I dessa matcher stod Oliboli för två vinster. Nästa omgång mötte de FC Schalke 04 som i sin första runda slog ut Team Gullit med hela 6-0 i poäng. Även i denna omgång gick Mkers vidare med poängen 6-3 efter två vinster av tre från Oliboli som stod för båda vinsterna än en gång. I finalomgången väntade Astralis som tidigare vunnit 6-3 mot Genoa Esports följt av 6-0 mot Ac Monza Team Esports.

Mkers hade det svårt i början där första matchen slutade med en 4-0-förlust för ItalienPrinsipe mot DanmarkUstun. Även den andra matchen slutade i förlust när SverigeOliboli inte lyckades att överlista DanmarkAgge som vann med resultatet 3-2.

Efter detta vände det för Mkers med en vinst för ItalienPrinsipe med 3-2 på Playstation mot DanmarkUstun. Även SverigeOliboli vände upp spelet och vann med 4-1 mot DanmarkAgge. I den sista matchen lyckades ItalienPrinsipe komma igenom med en 6-4-vinst mot DanmarkUstun och kan därmed ta hem titeln som vinnare av område 4.
Nästa steg blir FIFAe World Cup där det är fokus på de individuella spelarna samt även FIFAe Nations Cup som öppnar upp för de bästa nationella lagen i världen. Dessa evenemang ska spelas senare under året och mer info om dessa tävlingar går att hitta på denna länk.


Artikelbild & Bildkälla: fifa.gg
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..