×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Polska toppspelaren i spetsen av veckans lag 23 — Ikoniska kort i TBU

1
Ett färskt veckans lag är här där den polska världsstjärnan toppar truppen efter en fortsatt makalös säsong. EA släpper även nya ikoniska ögonblickskort i truppbyggarutmaningar.
Ny vecka, nytt veckans lag. Vi är redan inne på den 23:e utgåvan av veckans lag där vi ser toppspelare än en gång från några av de bästa klubbarna i världen. Den spelare som toppar truppen denna gång är anfallaren PolenRobert Lewandowski som får ett imponerande toppbetyg på 94. Ett väldigt välbalanserat kort där de främsta egenskaperna är 94 i skottförmåga och 89 i dribblingar. Lewandowski fortsätter att leverera i varje match och har hittills gjort 28 mål och 6 assist på 22 framträdanden för FC Bayern München den här säsongen.Veckans lag toppas av följande spelare:
PolenRobert Lewandowski (Bayern München) Betyg: 94 Position: Anfallare
Två mål i 5-1-vinsten mot FC Köln.
SlovenienJan Oblak (Atletico Madrid) Betyg: 92 Position: Målvakt
Höll nollan i 2-0-bortavinsten mot Villarreal.
NederländernaFrenkie De Jong (FC Barcelona) Betyg: 87 Position: Mittfältare
Övrigt bra spel i 2-0-bortavinsten mot Sevilla FC.

Några fler nämnvärda spelare är:
FrankrikeLudovic Ajorque Betyg: 86 Position: Anfallare
Gareth Bale Betyg: 85 Position: Högerytter
PortugalRúben Dias Betyg: 84 Position: Mittback

Hela truppen går att se på denna länk.


EA släppte även nya truppbyggarutmaningar där man kan få tag i ögonblicksversionen av tre olika ikoner som följer.
SpanienCarles Puyol Betyg: 93 Position: Mittback
TjeckienPavel Nedved Betyg: 92 Position: Vänsterytter
NederländernaPatrick Kluivert Betyg: 92 Position: Anfallare

Dessa truppbyggarutmaningar brukar oftast kosta en saftig mängd mynt att slutföra och för att se de olika trupperna och krav som behöver uppfyllas för att låsa upp respektive kort finns lättast tillgängligt i TBU menyn inne i FUT.


EA släpper även en till truppbyggarutmaning där de fortsätter med Tänk om-korten som släpptes i slutet av februari. I denna TBU kan man låsa upp NederländernaLeroy Fer som får ett totalbetyg på 85 där de främsta förmågorna är 83 passningar och 90 fysik. Det intressanta med detta kort är om hans klubblag Feynoord lyckas göra fem mål på deras sex följande matcher (efter den 26:e februari) så belönas han med en totalbetygsuppgradering med +2 vilket gör att kortet får ett nytt betyg på 87 och samtliga förmågor blir över 80.

För att låsa upp kortet behöver man endast byta in en enda trupp med ett totalbetyg på 84, vilket gör det till ett väldigt bra alternativ för de som gjorde den tidigare truppbyggarutmaningen med spelaren NederländernaArjen Robben som Fer får en stark länk med i FUT.

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..