×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

ACON

Argentinaren toppar andra släppet av ikoniska ögonblick — Tysk i TBU

1
Det andra släppet av ikoniska ögonblickskort har släppts och den tyska offensiva mittfältaren får ett ögonblicks-specialkort för att hylla en prestation tidigare i karriären.
Under fredagskvällen släppte EA den andra omgången av ikoniska ögonblickskort där vi ser legendarer som tidigare har briljerat med sitt spel i fotbollsvärlden. Här hittas spelare som de flesta känner igen som har spelat i flera klubbar världen över och presterat på en toppnivå utöver det vanliga. Dessa ikoniska kort toppas av ingen mindre än ArgentinaDiego Maradona som tyvärr gick bort den 25 november 2020. En spelare som anses vara en av de bästa genom tiderna, av vissa den allra bästa. Detta specialkort får ett mycket imponerande totalbetyg på 98 där Maradona får 94 snabbhet, 95 skottförmåga, 98 dribblingar och femstjärniga finter. Ett mycket imponerande kort för en spelare som många minns och saknar.


EA släppte även en ny truppbyggarutmaning för den offensiva mittfältaren TysklandThomas Müller som belönas med ett ögonblickskort för en prestation i en match från 2013-2014 säsongen där han gjorde mål i 123:e minuten i tyska cupfinalen mot Dortmund. Detta kort får ett totalbetyg på 89 och där det endast är 59 i försvar som inte är över 80, vilket ändå ses som imponerande då det är ett offensivt kort. Müller får även ett ökat fintbetyg från trestjärnigt till fyrstjärnigt och blir ett mycket intressant alternativ för de som vill lägga till han i sin klubb.

För att låsa upp detta kort behöver man lämna in två trupper med 84 samt 86 i betyg, övriga krav hittas enklast genom truppbyggarutmaningarfliken inne i FUT.


EA släpper även nya matchens spelare-kort för de europeiska matcherna i Champions league och Europa league som spelats under veckan. Det kort som toppar detta släpp är FrankrikeKylian Mbappe som får ett totalbetyg på 91 som vänsterytter där de främsta egenskaperna är hela 97 snabbhet och 92 dribblingar och även femstjärniga finter.

Det finns även med en svensk i detta släpp i form av SverigeAndreas Linde som med sitt Molde FK slog ut det tyska storlaget Hoffenheim ur Europa league med en 2-0-vinst borta och ett sammanlagt resultat på 3-5 i dubbelmötet. Efter hela åtta räddningar i returmötet så belönas Linde med en betygökning från tidigare 71 till hela 78.

Hela släppet med dessa spelare går att hitta på denna länk.


Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..