×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Franska mittfältslåset toppar ny dynamisk trupp — Ny spännande TBU

1
En ny spännande specialtrupp är här med dynamiska kort som kan uppgraderas om deras lag uppnår vissa mål i klubbarnas ligor. EA släpper även nya specialkort i både truppbyggarutmaningar och målsättningar.
En ny trupp med spännande dynamiska kort är här. Denna gång har EA släppt en trupp som de väljer att kalla Tänk om-truppen där spelarna som ingår i truppen får ett specialkort likt veckans lag i betygförändringar men med en liten förbättring. Korten kan komma att uppgraderas senare ifall spelarens klubblag uppnår vissa krav i kommande ligamatcher. För anfallare och mittfältsspelare uppgraderas korten om deras klubb gör minst sex mål i sina fem nästa ligamatcher. Försvarare och målvakter uppgraderas om deras klubbar håller nollan minst en gång i sina fem kommande ligamatcher. Lyckas spelarens klubb göra detta får kortet en betygsökning med två poäng, det vill säga om spelaren har 91 i betyg innan detta får kortet 93 efter att målsättningen är avklarad.


Den spelare som toppar denna trupp är den defensiva mittfältaren FrankrikeN'Golo Kanté som spelar för Chelsea i den engelska högstaligan. Kanté som redan har ett imponerande baskort på 88 i totalbetyg får nu en uppgradering till 91 där den högsta färdigheten blir 89 i försvar. Om Chelsea lyckas göra sex mål under nästkommande fem ligamatcher kommer Kanté få ett nytt totalbetyg på hela 93 och ännu bättre färdigheter.


EA lägger även ut en ny truppbyggarutmaning i samband med den nya truppen. I denna TBU kan man belönas med BrasilienRaphinha som spelar som högerytter för Leeds United. Ett imponerande kort med hela 94 snabbhet, 87 dribblingar och fyrstjärniga finter som enkelt länkas in i spelares trupper med Raphinhas engelska liga och brasilianska länkmöjlighet.

För att låsa upp detta kort behöver man byta in tre trupper med 86, 85 och 83 betyg samt ytterligare krav på bland annat en veckans lag spelare i 83 och 85 trupperna. Mer info om de exakta kraven hittas enklast genom truppbyggarutmaningar inne i FUT.


Samtidigt kom ytterligare ett kort i målsättningar där man kan få anfallaren ItalienFrancesco Caputo som spelar för Sassuolo i den italienska Serie A. Ett vasst kort att utöka offensiven med där Caputo bland annat får 89 snabbhet, 87 skottförmåga samt 86 dribblingar. För att låsa upp detta kort behöver man slutföra fem målsättningar där man bland annat ska göra mål utanför straffområdet, göra minst en assist i tre separata matcher och att göra mål i tio separata matcher. Mer info om detta hittas enklast genom målsättningar inne i FUT.

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..