×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Fullt med storspelare i veckans lag — Event med 25000 dollar i priser

1
Ett av de starkaste veckans lag hittills, med bland annat spelare från England och Frankrike. EA släpper även info om ett kommande event med en stor prispott där flera kreatörer kommer att medverka.
Veckans lag 20 är här med flera storspelare från bland annat England och Frankrike. Ett av dessa kort visar precis vad en nominering till veckans lag betyder, och det är FrankrikeRaphaël Varane. Real Madrid hamnade i underläge tidigt in i andra halvlek borta mot Huesca med ett mål i 48:e minuten. Det tog inte lång tid innan Varane var framme för att nicka in 1-1-målet sju minuter senare för att stänga matchen med ytterligare ett mål i 84:e minuten. En mycket stark insats för en mittback, och därmed får han ett nytt specialkort med ökade förmågor.Veckans lag toppas av följande spelare:
StorbritannienRaheem Sterling (Manchester City) Betyg: 90 Position: Vänsterytter
Ett mål i 2-0-bortavinsten mot Burnley och ett mål i 4-1-bortavinsten mot Liverpool.
NederländernaMemphis Depay (Lyon) Betyg: 88 Position: Anfallare
Två mål i 3-0-vinsten mot Strasbourg.
FrankrikeRaphaël Varane (Real Madrid) Betyg: 87 Position: Mittback
Vände 1-0-underläge till 2-1-vinst borta mot Huesca med två mål.

Några fler nämnvärda spelare är:
SpanienOyarzabal Betyg: 87 Position: Vänsterytter
FrankrikePresnel Kimpembe Betyg: 86 Position: Mittback
FrankrikeMoussa Diaby Betyg: 84 Position: Vänsterytter

Hela truppen går att finna via denna länk.

EA släppte även en ny truppbyggarutmaning under kvällen där man kan få ett specialkort med spelaren FrankrikeMoussa Dembele. Detta kort hyllar hans insats i en Champions league-match mot Manchester City under 19/20-säsongen. Med 90 hastighet, 88 skott, 86 dribbling samt både fyra stjärnor i finter och fel fot blir detta ett spännande kort för de som vill utöka sin trupp med fransmannen. För att få kortet behövs ett inbyte av en trupp med 86 i totalbetyg, minst en spelare från spanska förstaligan samt 65 lagkemi. På futbin.com uppskattas det att det kostar strax över 200 000 mynt för att slutföra denna truppbyggarutmaning.


Fifa Global Series Face-off är här. Ett community-baserat event som kommer sändas på Twitch.tv den 19 och 26 mars. Proffsspelare och kända profiler i Fifa-världen kommer att kämpa för att vinna upp till 25 000 dollar i priser till Fifa community-medlemmarna. Skicka in en video för att ha en chans att vinna begränsade Face-off set och en chans att bli vald av din favorit kreatör i Fifa-scenen och bli en presenterad community-medlem i en sändning.

Hur du deltar och mer info går att finna på denna länk.

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..