×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

ACON

Två svenska talanger i ny specialtrupp — slutet av säsong 3 närmar sig

1
EA fortsätter att släppa mer intressant innehåll i Fifa 21 med ytterligare en trupp med specialkort, denna gång ser vi även en twist som kommer göra vissa kort av denna sort ännu mer intressanta framöver. Även en snabb genomgång av säsong 3 i målsättningar som närmar sig sitt slut.
Framtida stjärnor-truppen släpptes under fredagskvällen med elva specialkort för unga talanger som tros ha en lysande framtid. De spelare som ingår i truppen har visat upp sina förmågor och fått upp ett intresse bland de som har ett öga för talang i fotbollsvärlden. Det enda kravet är att de just ska vara yngre än/eller 23 år fyllda.

Det som gör dessa nya kort extra spännande är att de kommer att släppa dedikerade målsättningar i samband med släppet av den andra truppen med framtida stjärnor med utvalda framtida stjärnspelare kallade framtida stjärnor-akademispelare. Från dessa målsättningar kommer man kunna belönas med fyra olika versioner av deras framtida stjärnor-kort. Dessa versioner ska efterlikna deras framsteg mot deras framtida formtopp. Målsättningarna kommer att gå att klara genom att låsa upp den första versionen av ett kort för att sedan använda nästkommande version för att låsa upp nästa version och så vidare.

I denna första trupp ser vi dessutom två svenska talanger i form av SverigeAlexander Isak (Real Sociedad) och SverigeDejan Kulusevski (Juventus). Båda spelarna har fått väldigt intressanta kort med ökade förmågor, och Kulusevski har även blivit belönad med en ökad fintförmåga till fyra stjärnor från hans tidigare tre.I samband med släppet av den första truppen släppte även EA en truppbyggarutmaning där man får ett spelarval med två alternativ av Brasilien Bruno Guimaraes. Det ena kortet har mer fokus på de tekniska förmågorna för att vara ett alternativ för offensiven, och det andra med en mer defensiv inriktning. De olika korten går att se genom att trycka på följande länkar:
- Offensiv version
- Defensiv version

Säsong 3 i målsättningar närmar sig sitt slut med mindre än sex dygn kvar till starten av Säsong 4. I de olika säsongerna finns det flera olika nivåer med belöningar som går att tjäna ihop genom att slutföra målsättningar under hela perioden av säsongen. På nivå 15 och 30 får man ett spelarval med specialversioner av tre olika spelare. Mer info om detta hittas lättast genom målsättningar i FUT-menyerna.

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..