×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Fifa Global Series fortsätter — Tre svenskar i toppen

1
Fifa Global Series är den perfekta platsen för de spelare som verkligen vill visa upp vad de går för. Där får de chansen att tävla mot andra presterande Fifa-spelare i de olika regionerna runt om i världen, där bland annat tre svenska spelare ligger i toppen i en av regionerna.
För att registrera sig för spel var man tvungen att gå in och registrera sig mellan den 9 oktober till den 31 december under hösten. De spelare som gjorde detta behövde sedan bli FUT Champion-verifierad genom att få ihop 27 vinster (av de 30 matcher man kan spela) under en helgs Weekend-league. Efter detta fick man tillträde till att spela i de regionala cuperna online resten av säsongen.

I de regionala kupperna spelar man mot andra verifierade spelare i dubbelmöten i tre till fem omgångar per region och får således Global Series-poäng baserat på deras placeringar. De spelare som blir högst rankade vid slutet av säsongen går vidare till de regionala slutspelen. De spelare som sedan blir högst rankade i de regionala slutspelen får tävla på den största scenen i FIFAe World Cup 2021 och får där tävla om att ta hem titeln som vinnare av turneringen och bli världsmästare.

På förstaplatsen i ranking-tabellen för Playstation i Europa ser vi storspelaren SverigeOliboli7 som vann Philips OneBlade Cup under slutet av 2020. Under fredagen kvalade hans klubblag Mkers sig vidare till FIFAe Club World Cup med sin lagkamrat ItalienPrinsipe44 som ligger på elfte plats i Playstation-rankingen för Europa.

Vi ser en till svensk spelare som ligger på fjärde plats i samma ranking-tabell, SverigeDonUnsal- (Bundled) som nyligen kvalade in till de regionala slutspelen och vann 12 000 dollar för sin andraplats. Det finns ytterligare en svensk spelare på Xbox-rankingen, SverigexOpTolle (IFK Göteborg) som ligger på femte platsen.

Tidigare i månaden blev den engelska Fifa-spelaren Harry Hesketh bannad från spel i just Fifa Global Series och valde istället att lägga ner sin proffskarriär inom Fifa, mer om detta kan du läsa om här.

Kommande matcher och mer info om Fifa Global Series kan man finna på denna länk. För att se hur de olika spelarna rankas just nu kan du klicka här.
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..