×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Anfallaren blir den 12:e spelaren i årets lag — mäktiga målsättningar

1
EA släppte nyligen den maxade startelvan av årets lag med de spelare som har röstats fram av folket. Nu läggs även den Argentinska stjärnan till och blir det 12:e årets lag kortet. EA släpper även ett dussin nya specialkort där ett går att få genom målsättningar.
Årets lag släpptes tidigare i månaden med de spelare som har presterat bäst under den tidigare säsongen, där samtliga spelare röstades fram av Fifa-spelare världen över. Strax efter att truppen hade släppts kom det även info på twitter från EA om en 12: spelare. Då fick alla som loggade in i Fifa under en kort period ett spelarval där man kunde välja mellan ArgentinaLionel Messi, SpanienThaigo Alcantara eller KoreaHeung Min Son.

På fredagskvällen stod de klart att den Argentinska stjärnan tagit hem flest röster och belönas med ett utomordentligt kort. ArgentinaLionel Messi får hela 98 i totalbetyg, 93 hastighet och 99 dribblingar. Ett väldigt spännande kort som säkerligen kommer att dyka upp i några av de bästa trupperna.


EA släppte även under fredagskvällen några specialkort som de kallar för hedersvärt omnämnande-kort. Tanken bakom dessa kort är att hylla spelare som även har haft en bra säsong men inte tillräckligt bra för att komma med i den bästa elvan.

Ett av dessa kort är StorbritannienJack Grealish som fick ihop tio mål och åtta assist under förra säsongen. Hittills under nuvarande säsong har han dock redan fått ihop sju mål och tio assist på hälften så många matcher. En väldigt spännande spelare som nu blir belönad med ett väldigt intressant specialkort. Kortet får inte bara uppgraderade förmågor utan byter även position från vänsterytter till offensiv mittfältare, vilket gör kortet mycket mer intressant för Fifa-spelare som kör utan yttrar. Grealish går att få genom att slutföra fem olika målsättningar i den speciella vänskapsmatchen kallad World beaters. De olika målsättningarna går att hitta genom målsättningsfliken inne i FUT-menyerna.


Ad

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..