×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Brasiliansk elegans i veckans lag 18 — ett 12:e kort till årets lag

1
Nästa upplaga av veckans lag är här där vi ser stjärnan från Brasilien i spetsen. EA släpper även de sista betygen på spelarna som inkluderades i årets lag och även information om en tolfte spelare till den redan fullspäckade truppen.
Första veckans lag efter att den storslagna truppen med årets lag spelare kom ut, med flera storspelare från de olika toppligorna. Denna gång ser vi ingen annan än den välkända brassen Neymar som i och med inkluderingen i veckans lag får sitt första specialkort i Fifa 21. Med 92 i hastighet, 95 i dribbling lär detta kortet medverka i flera av storspelarnas trupper framöver, då Neymar även har en stark länk till sin lagkamrat Kylian Mbappe som är väldigt populär i årets utgåva av Fifa.


Veckans lag toppas av följande spelare:
BrasilienNeymar (PSG) Betyg: 92 Position: Vänstermittfältare
Ett mål i 4-0-vinsten mot Montpellier.
FrankrikeKarim Benzema (Real Madrid) Betyg: 92 Position: Anfallare
Två mål i 4-1-vinsten borta mot Deportivo Alavés.
PortugalBernardo Silva (Manchester City) Betyg: 88 Position: Anfallare
Ett mål i 2-0-vinsten mot Aston Villa samt en assist i 5-0-vinsten borta mot West Bromwich

Några fler nämnvärda spelare är:
NederländernaFrenkie de Jong Betyg: 86 Position: Mittfältare
StorbritannienJames Maddison Betyg: 86 Position: Mittfältare
StorbritannienNick Pope Betyg: 84 Position: Målvakt

Hela truppen går att se här.


Under tisdagskvällen släpptes de sista betygen på årets lag-korten och färdigställer startelvan. Senare under kvällen uppdaterade EA ytterligare på twitter att de även släpper ett tolfte kort. Den spelaren som får detta kort kommer dock att avgöras genom att de som loggar in i spelet får ett spelarvalpaket, där man väljer mellan ArgentinaLionel Messi, SpanienThaigo Alcantara eller KoreaHeung Min Son. Den spelaren som får flest röster vinner och blir på så sätt belönad med ett utomordentligt årets lag kort. Röstningen är dock endast öppen till den 28 januari så det gäller att vara snabb om man vill rösta.

EA släppte även en ny truppbyggarutmaning med ett ögonblickskort av TysklandJérôme Boateng för hans defensiva insats mot RB Salzburg i Champions league i höstas. Denna utmaning kräver att man byter in en trupp med 85 i totalbetyg och en veckans lag spelare, en med 84 i totalbetyg med minst en bundesliga spelare och även en trupp med 83 i totalbetyg med minst en spelare från Bayern München. Ett mycket intressant kort att addera till backlinjen med hela 80 i hastighet, 91 i fysisk förmåga och 90 i försvar.

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..