×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad

Världens bästa spelare i årets lag — team of the year

1
Årets bästa lag är framröstat där vi ser toppspelare från flera länder och ligor, med bland annat anfallaren som vann priset som årets bästa spelare under säsongen.
Inställda ligor och uppskjutna spelscheman fördröjde ligorna världen över, men tillslut lyckades nästan samtliga ligor avslutas under förra året. I den här truppen ser vi de spelare som fifa-spelare världen över har röstat fram i sin toppelva, där det fanns hela 70 nominerade spelare att välja mellan. Över tio miljoner personer har röstat från hela 185 länder har räknats och truppen är färdigställd. Dessa är spelarna som har fått en plats i den ultimata truppen:

Målvakt: TysklandManuel Neuer
Vänsterback: KanadaAlphonso Davies
Mittback: SpanienSergio Ramos
Mittback: NederländernaVirgil Van Dijk
Högerback: StorbritannienTrent Alexander-Arnold
Mittfältare: TysklandJoshua Kimmich
Mittfältare: BelgienKevin De Bruyne
Mittfältare: PortugalBruno Fernandes
Anfallare: PortugalCristiano Ronaldo
Anfallare: PolenRobert Lewandowski
Anfallare: FrankrikeKylian Mbappe

Observera att vissa kort har noll i totalbetyg och färdighetsbetyg då dessa ej har publicerats än.

Vi ser bland annat hela fyra spelare från Bayern München, som under 2019-2020-säsongen lyckades ta hem samtliga titlar som gick att vinna. Bayerns ledande anfallare Robert Lewandowski är en spelare som säkert kändes given i denna trupp för majoriteten av fifa-spelare, då även han vann samtliga titlar han kunde vinna, både med sitt klubblag och personliga priser som bland annat årets bästa spelare.

Förutom Lewandowski på anfallsfronten har vi även två andra toppspelare, där den ena är ingen mindre än Cristiano Ronaldo, som avslutade sin säsong med 37 mål och sju assist på 46 matcher för Juventus.
Den sista spelaren i anfallet är Kylian Mbappe som hade en strålande säsong där han gjorde hela 30 mål och 18 assist på 37 matcher för sitt klubblag PSG.

Virgil Van Dijk och Trent Alexander-Arnold från klubben Liverpool FC hade en toppensäsong som resulterade i klubbens första ligatitel sedan 1989-1990-säsongen. Ytterligare från engelska ligan ser vi även Bruno Fernandes och Kevin De Bruyne som också hade väldigt bra framgångar med sitt spel och visar att de är väldigt viktiga för deras respektive klubblag från Manchester.

Dessa ultimata kort kommer att, som tidigare år, släppas i omgångar där de första spelarna som blir tillgängliga är anfallarna. Mer info inför kommande släpp går att se via EA Sports Twitter.

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..