×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Fortsatt fransk dominans i veckans lag 17 — då släpps årets lag

1
Fransmännen i fotbollsvärlden fortsätter att leverera bra prestationer och vi ser flera i veckans lag men även en i truppbyggarutmaningarna. EA släpper även kort info inför släppet av årets lag.
EA inleder veckan med ett nytt veckans lag strax innan släppet av den bästa truppen: årets lag (TOTY). I veckans lag ser vi bland annat flera franska storspelare, där en av dessa spelare är Wissam Bin Yedder, som redan tidigare har fått både ett veckans lag kort samt ett rubriksättarkort. Det intressanta med det nya kortet är att det har identiska egenskaper som hans tidigare rubriksättarkort.


Veckans lag toppas av följande spelare:
TysklandThomas Müller Betyg: 88 Position: Offensiv mittfältare
Ett mål och en assist i 2-1-vinsten mot Freiburg.
FrankrikePaul Pogba Betyg: 88 Position: Defensiv mittfältare
Ett mål i 1-0-vinsten mot Burnley.
FrankrikeWissam Ben Yedder Betyg: 87 Position: Anfallare
Två mål i 3-2-vinsten mot Montpellier.

Några fler nämnvärda spelare är:
ItalienLorenzo Insigne Betyg: 87 Position: Vänstermittfältare
BelgienYouri Tielemans Betyg: 84 Position: Defensiv mittfältare
FrankrikeTanguy Ndombele Betyg: 83 Position: Mittfältare

Hela truppen går att se här.


FrankrikeLayvin Kurzawa är nästa spelare att få ett mäktigt ögonblickskort. Detta kort ska efterspegla hans akrobatiska mål som han gjorde mot Toulouse i franska ligan under 2017-2018-säsongen. Ett väldigt intressant kort som säkert lär synas i flera trupper, med hela 90 i snabbhet, 86 uthållighet, fyrstjärniga finter och en stark länk till BrasilienNeymar.


EA släppte även info om kommande årets lag (TOTY) där röstningen avslutades tidigare i veckan. EA har bekräftat att truppen släpps på fredag kl 19. Tidigare år brukar laget släppas i omgångar, ofta uppdelat efter försvarare, mittfältare och anfallare eller liknande, för att sedan finnas i paket samtidigt efter det.

Då truppen är lite försenad sett till tidigare år är det inte helt säkert hur EA kommer att göra, mer info om detta går givetvis att hitta genom att kolla deras twitter under de kommande dagarna.

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..