×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

ACON

Stjärnan får priset för fjärde gången i år — flera specialkort i TBU

1
EA har nyligen släppt flera nya specialkort som är tillgängliga i truppbyggarutmaningar, allt från månadens spelare, tillbakablickskort och mäktiga ikoner.
Det må ha vart helg nyligen men via Twitter verkar de inte som att EA har tagit ledigt. Det har pumpats ut flera olika specialkort i truppbyggarutmaningar under de senaste dagarna, allt från ikoniska spelare till tillbakablickskort. Det mest eftertraktade kortet lär dock vara det nya kortet för den portugisiska stjärnan i Manchester United.


PortugalBruno Fernandes är en spelare som verkligen är i toppform denna säsongen. Han blir den första spelaren som vinner priset för månadens spelare i engelska ligan för fjärde gången under ett kalenderår. Fernandes har under 2020/2021-säsongen stått för elva mål och sju assist på 18 matcher för Manchester United. För att få detta kort behöver man dock lämna in hela åtta trupper i truppbyggarutmaningarna, där bland annat en av trupperna kräver ett betyg på hela 88.


En spelare som många säkert minns från tiden han spenderade i Real Madrid, Napoli eller Juventus är ingen mindre än ArgentinaGonzalo Higuaín som nu har fått ett väldigt intressant tillbakablickskort. Detta kortet ska efterspegla hans prestation under 2009-2010-säsongen i spanska ligan, då han gjorde hela 27 mål och sju assist på 32 matcher. Kortet har inte bara ökade förmågor utan det har även fått en uppgradering från tre till fyrstjärniga finter.


EA har även släppt ytterligare tre ikonspelarkort som är tillgängliga i truppbyggarutmaningar, där man behöver byta in sex, sju eller nio trupper beroende på vilket av korten man vill få. Mer info om detta hittas via truppbyggarutmaningarna inne på FUT. Denna gång är det följande spelare som är tillgängliga:
BrasilienRoberto Carlos Betyg: 91 Position: Vänsterback
ItalienFabio Cannavaro Betyg: 92 Position: Mittback
Jay-jay Okocha Betyg: 90 Position: Offensiv mittfältare


Ad

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..