×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

ACON

Storspelaren toppar årets första veckans lag — teasar om årets lag

1
Årets första veckans lag är här, där vi bland annat ser en av de största spelarna genom tiderna. EA släpper även en kort video om en av de största händelserna som kommer på FIFA21.
EA inleder det nya året med en trupp som är blandad med toppspelare och en hel del kort med låga betyg. Bland de storspelare som är med ser vi ingen mindre än Cristiano Ronaldo som fortsätter visa vilket monster han är på planen. Han är en av de spelare som många tar för givet att de lär se i årets lag som kommer släppas inom kort, mer info om detta hittar du längre ner i artikeln.


Veckans lag toppas av följande spelare:
PortugalCristiano Ronaldo Betyg: 94 Position: Anfallare
Två mål och en assist i 4-1-vinsten mot Udinese.
TysklandJoshua Kimmich Betyg: 91 Position: Defensiv Mittfältare
Ett mål och övrigt väldigt bra spel i 5-2-vinsten mot Mainz.
BelgienRomelu LukakuBetyg: 87 Position: Anfallare
Ett mål en en assist i 6-2-vinsten mot Crotone.

Några fler nämnvärda spelare är:
SpanienIago Aspas Betyg: 87 Position: Anfallare
ColombiaDuvan Zapata Betyg: 85 Position: Anfallare
SpanienLucas Vazquez Betyg: 83 Position: Högerytter

Vi ser även en svensk i veckans lag, denna gång är det SverigeCarlos Strandberg med imponerande 88 i hastighet och 85 i fysik. Carlos tillhör Al-Hazem men är tillfälligt på lån för klubben Abha i Saudiarabien.

Hela truppen går att se här.


EA släppte även under kvällen en kort video på deras twitter och annonserade att årets lag (TOTY) kommer att släppas snart. Denna trupp består av ultimata specialkort av de spelare som har vart bäst under året, där samtliga spelares egenskaper får en stor ökning i betyg. Röstningen öppnar redan idag, håll utkik på EAs twitter för mer info om hur röstningen går till.

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..