×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Franska stjärnan får nytt specialkort — rubriksättartruppen är här

1
EA inleder det nya året med en ny spännande dynamisk trupp med kort som får uppgraderingar baserade på form. En ny målsättning med ett mäktigt specialkort och info om säsong 3.
EA släppte nyligen en trupp som heter rubriksättartruppen. De spelare som ingår i denna trupp är fylld med spelare som har haft väldigt bra form under början av 2020/2021-säsongen. Dessa specialkort är dynamiska som får en permanent uppgradering och med potentiella uppgraderingar längre fram under säsongen.Ett av korten i denna trupp som många kommer frukta är spelaren FrankrikeWissam Ben Yedder, som under FIFA20 var ett av dom jobbigaste korten att möta enligt många spelare.

Dessa kort får inledningsvis en uppgradering på ett betyg högre än deras tidigare högst betygsatta kort. Om en av spelarna i truppen sedan får ett specialkort kommer även detta kort att uppgraderas, och detta innebär då att kortet kommer alltid att vara ett betyg bättre än något annat veckans lag kort eller liknande. Kortet kommer även att uppgraderas om spelarens klubblag lyckas att vinna fyra ligamatcher i följd, och kommer då att fortsatt ha två betyg högre än andra kort.

Första truppen släpptes den 1 januari och går att se här, och kommer att följas upp med en till trupp den 8 januari.


Det kom även ut en ny målsättning i samband med den tidigare nämnda truppen. I denna målsättning kan man få spelaren BrasilienMatheus Cunha. Detta mäktiga kort får man genom att göra olika målsättningar som att exempelvis göra ett mål i tio separata matcher. Mer info om detta går att hitta via målsättningsidan i spelet.

Den första januari startade även säsong 3 i målsättningar. Där kan man samla ihop erfarenhetspoäng och olika belöningar i form av paket eller specialkort som bland annat är tillgängligt i spelarval på nivå 15 och nivå 30. I denna säsong finns följande kort att välja mellan:

Nivå 15:
Alfred Duncan
Sada Thioub
Cedric Bakambu

Nivå 30:
Christian Pulisic
Alassane Plea
Emerson


Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..