×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Brassen i årets sista veckans lag — utökar världsrekordet ytterligare

1
EA avslutar året med veckans lag 14, där vi bland annat ser spelare från Real Madrid och Manchester United. En ny truppbyggarutmaning med den före detta storspelaren från Frankrike, och till sist utökar den unga spelaren från Danmark sitt världsrekord i helgligan.

Slutet på året närmar sig stadigt och EA avslutar året med veckans lag 14, där vi som vanligt ser specialkort med ökade förmågor. I denna upplaga av veckans lag finns det storspelare från bland annat engelska, italienska, spanska och franska ligan. En av spelarna är Marcus Rashford, som lyckades avgöra i matchens sista minut mot Wolves och säkrade trepoängaren i Manchester. Han belönas nu med ett veckans lag kort med hela 94 i hastighet, samt 88 i både dribblingar och skott.

Veckans lag toppas av följande spelare:
BrasilienCasemiro (Real Madrid) Betyg: 90 Position: Defensiv mittfältare
Ett mål i 2-0-vinsten mot Granada.
StorbritannienMarcus Rashford (Manchester United) Betyg: 88 Position: Vänstermittfältare
Ett mål i 2-2-matchen mot Leicester City, och även ett sent avgörande i 1-0-vinsten mot Wolves.
ArgentinaLautaro Martínez (Inter) Betyg: 87 Position: Vänsteranfallare
Ett mål i 2-1-vinsten mot Hellas Verona.

Några fler nämnvärda spelare är:
BelgienYannic Carrasco Betyg: 86 Position: Vänstermittfältare
FrankrikeClément Lenglet Betyg: 86 Position: Mittback
PortugalJoao Cancelo Betyg: 84 Position: Högermittfältare

Hela truppen går att se här, och för att enkelt kolla priser på diverse kort rekommenderar jag sidan Futbin.


EA släppte även en ny truppbyggarutmaning där man får återblicksversionen av FrankrikeHatem Ben Arfa med betyget 87 och offensiv mittfältare som position. Ett väldigt imponerande kort med femstjärniga finter och hela 90 i dribblingar. För att låsa upp detta specialkort behöver man endast lämna in en trupp, och kraven är som följer: Minst en spelare från Frankrike, minst en veckans lag spelare, minst 86 i truppbetyg, minst 65 lagkemi och totalt 11 spelare i truppen.


Tonåringen fortsätter att imponera i FIFA-världen. DanmarkAnders Vejrgang spelade ytterligare en helgliga med resultatet 30-0, och utökar sitt världsrekord ytterligare upp till hela 330-0. Mer info om Anders går att hitta i den relaterade artikeln nedan. Finns det någon som kommer kunna stoppa den danska talangen?

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..