×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

ACON

Världens bästa spelare i veckans lag 13 — Flera iskalla kort

1
I veckans lag hittar vi bland annat storspelaren från Polen som blev tilldelad priset för årets bästa spelare i "FIFA The Best", den franska spetsen i storlaget från Spanien och många fler storspelare från de olika ligorna. EA släpper även flera kyliga kort i truppbyggarutmaningar och på marknaden.
Årets näst sista veckans lag är här. Truppen toppas av den polska storspelaren Robert Lewandowski (Bayern München) som tidigare i månaden fick priset för årets bästa spelare i "FIFA The Best". Detta var säkert ingen överraskning för många då han vann samtliga titlar som fanns tillgängliga för polacken. Med en hastighet på 81 och skott på 93 kommer detta kort säkert att bli en mardröm för FUT-spelare som möter honom. Kortet har ett betyg på 93 och positionen är givetvis anfallare.

Veckans lag toppas ytterligare med följande spelare:
Karim Benzema (Real Madrid) Betyg: 91 Position: Centralanfallare
En assist och ett mål i 2-0-vinsten mot Granada.
Luis Suárez (Atletico Madrid) Betyg: 89 Position: Anfallare
Två mål i 3-1-vinsten mot Elche.
Samir Handanovič (Inter) Betyg: 89 Position: Målvakt
Höll nollan i 1-0-vinsten mot Napoli samt bra spel i 2-1-vinsten mot Hellas Verona.

Några fler nämnvärda spelare är:
Jordan Hendersson Position: Mittfältare
Theo Hernández Position: Vänsterback
Presnel Kimpembe Position: Mittback

Hela truppen går att se här.


Ea har även flitigt släppt en hel del nya kyliga kort. Bland dessa finns toppspelaren Firminho (Liverpool) med ett betyg på 89 som mittfältare. Dessa kort finns tillgängliga i spelet under en begränsad tid, som går att se i spelets truppbyggarutmaningar och fliken för målsättningar.

Ytterligare fem kort släpptes även till marknaden som då går att köpa och sälja. Bland dessa spelare finns det två kort som många kommer försöka få tag i:
Allan Saint-Maximin med positionsbyte från vänstermittfältare till anfallare och ett nytt betyg på 86.
Ousmane Dembele med positionsbyte från vänsterytter till anfallare och ett nytt betyg på 86.

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..