Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad

Europa

Svenska storspelaren vinner Philips OneBlade Cup

1
Finalomgången är över, slutsignalen visslar i luften och det finns en klar vinnare. Svensken tar hem vinsten i Philips OneBlade Cup.
20-åriga SverigeOliver "OliBoli7" Uttgren från mkers har varit den stora favoriten i turneringen, och han visade precis varför i finalen. Det är endast ett par dagar sedan som han vann de första europeiska spelen i "EA Sports Global Series" och kröntes till mästare av Europa på Playstation 4. Nu kan han även lägga till titeln vinnare av Philips OneBlade Cup på hans CV.

I semifinalen besegrade han DanmarkOliver_Hoegh (Tricked_Esport) med resultaten 1-0 och 2-1 (3-1) i bäst-av-två-mötet och tog sig vidare till finalen där det väntade tyskt motstånd.

I finalen rullade spelet vidare och efter en utomordentlig prestation i bäst-av-två-matcherna mot spelaren TysklandMBC_Kasker (MBCeSports) tog OliBoli7 hem vinsten med resultaten 7-1 och 3-3 (10-4). Det är svårt att tro att någon spelare skulle kunna besegra honom i den formen han är i idag.