×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Europa

Svenska storspelaren vinner Philips OneBlade Cup

1
Finalomgången är över, slutsignalen visslar i luften och det finns en klar vinnare. Svensken tar hem vinsten i Philips OneBlade Cup.
20-åriga SverigeOliver "OliBoli7" Uttgren från mkers har varit den stora favoriten i turneringen, och han visade precis varför i finalen. Det är endast ett par dagar sedan som han vann de första europeiska spelen i "EA Sports Global Series" och kröntes till mästare av Europa på Playstation 4. Nu kan han även lägga till titeln vinnare av Philips OneBlade Cup på hans CV.

I semifinalen besegrade han DanmarkOliver_Hoegh (Tricked_Esport) med resultaten 1-0 och 2-1 (3-1) i bäst-av-två-mötet och tog sig vidare till finalen där det väntade tyskt motstånd.

I finalen rullade spelet vidare och efter en utomordentlig prestation i bäst-av-två-matcherna mot spelaren TysklandMBC_Kasker (MBCeSports) tog OliBoli7 hem vinsten med resultaten 7-1 och 3-3 (10-4). Det är svårt att tro att någon spelare skulle kunna besegra honom i den formen han är i idag.

Prisfördelningen i finalen blev som följer:
1. SverigeOliBoli7 — 12 500 kronor
2. TysklandMBC_Kasker — 7 500 kronor
3./4. DanmarkOliver_Hoegh / SchweizBown28 — 2 500 kronor

Ad

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..