×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Engelsk spets i veckans lag 12 — intressant samarbete i målsättningar

1
Veckans lag 12 med storspelare från flera toppligor, en ny spännande truppbyggarutmaning och intressant inofficiellt samarbete mellan FUT-spelare i legendar-målsättningar.
Storslaget veckans lag 12 som är fullspäckat med flera engelska och tyska toppspelare. Som vanligt finns de flera spelare som kommer vara intressanta för många FUT-spelare, bland flera storspelare ser vi mexikanen Hirving Lozano som redan är med i veckans lag för tredje (!) gången. Högeryttern från Napoli har ett väldigt spännande kort som är ruskigt snabb med en hastighet på hela 98.

Veckans lag toppas av spelare som:
Toni Kroos (Real Madrid) Betyg: 89 Position: Mittfältare
En assist i 2-0-vinsten i derbyt mot Atletico Madrid.
Jamie Vardy (Leicester City) Betyg: 88 Position: Anfallare
Ett mål och en assist i 3-0-vinsten mot Brighton.
Hirving Lozano (Napoli) Betyg: 86 Position: Högermittfältare
Ett mål och en assist i 2-1-vinsten mot Sampdoria.

Några fler nämnvärda spelare är:
Jonathan Bamba, vänstermittfältare.
Jules Koundé, mittback.
Henrikh Mkhitaryan, vänsteranfallare.

Hela truppen går att se här.


EA släppte även en ny truppbyggarutmaning i början på veckan. Denna gång är det den spanska anfallaren José Gayà från Valencia. Med en hastighet på 89, dribblingar på 85, uthållighet på 89 och även fyrstjärniga finter blir detta ett mycket intressant kort för FUT-spelare som använder kort från spanska ligan. Detta kort går endast att få tag på innan kl 19.00 på torsdag den 17:e december så det gäller att vara hastig om man vill utöka sin trupp med spanjoren.

I förra artikeln nämndes legendar-spelarbyten, där man samlar polletter som kan bytas in mot paket eller legendarspelare. För att få dessa polletter slutför man vissa målsättningar, där ett flertal är baserat på kravet max en liga. Detta innebär att truppens elva spelare plus bänk måste vara från samma liga.

Det intressanta med denna målsättningen är att FIFA-spelare världen över har inofficiellt satt en egen regel på denna målsättning. Den som släpper in första målet lämnar matchen, vilket ger vinsten till spelaren som gjorde målet. Genom att göra detta slipper spelare sitta i flera timmar och klara av kravet på sex vinster för varje målsättning snabbare.

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..