×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad

ACON

Striden för storslagen prispott — OneBlade Cup-slutspelet är här

1
Sista omgångarna i Philips OneBlade Cup, resultaten från de nationella slutspelen och en snabb genomgång av fördelnigen på den storslagna prispotten för de fyra bästa spelarna.
Nästa omgång i Philips OneBlade Cup är de regionala slutspelen som spelas på tisdag den 15 december. Där kommer den spelaren som har segrat i sitt nationella slutspel att få möta en spelare som har vunnit sitt slutspel från sin region. Matcher för denna omgång ser ut som följer:

ÖsterrikeKG_Memo60 - SchweizBown28
TysklandMBC_Kasker - SverigeiStefko_ ( Europa)
NorgeNetsix - DanmarkOliver_Hoegh
SverigeOliBoli7 - Finlandkossu72

Under de nationella slutspelen har redan 12 500 SEK delats ut i varje slutspel (ett per region). Mer om fördelning av summan går att läsa om här.
Men det slutar inte där, de spelare som återstår har mer pengar att kämpa för. I finalen ska totalt 25 000 SEK delas ut i prispengar till de fyra bästa spelarna i turneringen. Fördelningen av summan ser ut så här:

1. 12 500 SEK
2. 7 500 SEK
3./4. 2 500 SEK

En spelare att hålla ett extra öga på är SverigeOliver "OliBoli7" Uttgren som är en stor favorit att ta hem titeln i Philips OneBlade Cup. Efter en övertygande seger med 5-1 i bäst-av-två-mötet mot SverigeOskarWetteus i det nationella slutspelet återstår en tuff kamp mot Finlandkossu72.
kossu72, som är tvåfaldig nationell mästare i Finland, vann storslaget mot Finlandjtasku med 8-2 efter bäst-av-två-mötet från de finska slutspelet.

SverigeiStefko_, som avancerade från det europeiska kvalet (öppet kval), vann med resultatet 7-4 i bäst-av-två-mötet mot DanmarkBilalHalawi. I nästa omgång väntar spel mot TysklandMBC_Kasker, som gick vidare på golden goal (sista målet vinner) från bäst-av-två-mötet mot TysklandDenisFIFA_ där slutresultatet blev 5-4.

I de norska slutspelet imponerade NorgeNetsix med avancemang efter resultatet 6-1 mot NorgeFifaXero från bäst-av-två-matcherna. På tisdag ställs han mot DanmarkOliver_Hoegh, som segrade ur slutspelet i Danmark med resultatet 5-4 i bäst-av-två-mötet mot DanmarkBramming7.

Samtliga matcher kommer ni givetvis att kunna följa live på: https://www.twitch.tv/fragbite

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..