×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

ACON

Striden för storslagen prispott — OneBlade Cup-slutspelet är här

1
Sista omgångarna i Philips OneBlade Cup, resultaten från de nationella slutspelen och en snabb genomgång av fördelnigen på den storslagna prispotten för de fyra bästa spelarna.
Nästa omgång i Philips OneBlade Cup är de regionala slutspelen som spelas på tisdag den 15 december. Där kommer den spelaren som har segrat i sitt nationella slutspel att få möta en spelare som har vunnit sitt slutspel från sin region. Matcher för denna omgång ser ut som följer:

ÖsterrikeKG_Memo60 - SchweizBown28
TysklandMBC_Kasker - SverigeiStefko_ ( Europa)
NorgeNetsix - DanmarkOliver_Hoegh
SverigeOliBoli7 - Finlandkossu72

Under de nationella slutspelen har redan 12 500 SEK delats ut i varje slutspel (ett per region). Mer om fördelning av summan går att läsa om här.
Men det slutar inte där, de spelare som återstår har mer pengar att kämpa för. I finalen ska totalt 25 000 SEK delas ut i prispengar till de fyra bästa spelarna i turneringen. Fördelningen av summan ser ut så här:

1. 12 500 SEK
2. 7 500 SEK
3./4. 2 500 SEK

En spelare att hålla ett extra öga på är SverigeOliver "OliBoli7" Uttgren som är en stor favorit att ta hem titeln i Philips OneBlade Cup. Efter en övertygande seger med 5-1 i bäst-av-två-mötet mot SverigeOskarWetteus i det nationella slutspelet återstår en tuff kamp mot Finlandkossu72.
kossu72, som är tvåfaldig nationell mästare i Finland, vann storslaget mot Finlandjtasku med 8-2 efter bäst-av-två-mötet från de finska slutspelet.

SverigeiStefko_, som avancerade från det europeiska kvalet (öppet kval), vann med resultatet 7-4 i bäst-av-två-mötet mot DanmarkBilalHalawi. I nästa omgång väntar spel mot TysklandMBC_Kasker, som gick vidare på golden goal (sista målet vinner) från bäst-av-två-mötet mot TysklandDenisFIFA_ där slutresultatet blev 5-4.

I de norska slutspelet imponerade NorgeNetsix med avancemang efter resultatet 6-1 mot NorgeFifaXero från bäst-av-två-matcherna. På tisdag ställs han mot DanmarkOliver_Hoegh, som segrade ur slutspelet i Danmark med resultatet 5-4 i bäst-av-två-mötet mot DanmarkBramming7.

Samtliga matcher kommer ni givetvis att kunna följa live på: https://www.twitch.tv/fragbite

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..