×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

ACON

Storfinalen närmar sig — snart ska OneBlade Cup avgöras

1
Slutspel, snabbgenomgång av turneringsupplägget och vilka som gör upp om finalplatserna från Sverige. Finalen i OneBlade Cup närmar sig.
Philips OneBlade Cup rullar på för fullt. Med matcher som har spelats sedan förra månaden börjar vi nu närma oss den stora finalen. Men innan det är det dags för slutspel.

Nationella slutspel: 24 november - 2 december.
I de nationella slutspelen var det åtta slutspel, ett för respektive land: Sverige, Finland, Norge, Danmark, Österrike, Schweiz, Tyskland samt Europa (Öppen kvalifikation). Från varje region avgörs vem av de fyra bästa spelarna som går vidare till nästa omgång, det regionala slutspelet.

I det första svenska mötet vann OliBoli7 över AJxCR7 och avancerade till nästa omgång. Från det andra mötet segrade OskarWetteus mot HortyGoose och får möta OliBoli7 i den sista omgången av de nationella slutspelet.
Från det europeiska kvalet segrade ytterligare en svensk, iStefko_ som slog ut DanmarkEldos_fifa ur turneringen. Nästa omgång för de europeiska slutspelet görs upp den 8:e december. Där möter han DanmarkBilalHalawi.

Slutspelet i One Blade Cup.
Slutspelet i One Blade Cup.

Regionala slutspel: 8/9 december.
I detta slutspel avgörs vem av de fyra från tidigare omgång som går vidare till finalen.
Europeisk final: 16:e december.
I den storslagna finalen gör den bästa spelaren från DACH ( TysklandÖsterrikeSchweizEuropa) upp mot den bästa spelaren från de nordiska slutspelen ( SverigeDanmarkFinlandNorge).

Alla kommande matcher kommer ni givetvis kunna se på twitch.tv/fragbite.

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..