×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Sverige

Ninjas in Pyjamas inleder samarbete med Premier League-laget

1
Den svenska esport-organisationen Ninjas in Pyjamas inleder ett samarbete med Premier League-laget. De är åter tillbaka i Englands högsta division och nu ska de tillsammans ta esporten till nästa nivå.
Efter en tids av letande efter en samarbetsklubb är det nu klart att den svenska organisationen Ninjas in Pyjamas inleder ett samarbete med Leeds United. Den engelska klubben Leeds United är tillbaka i Premier League och deltar för första gången i ePremier League. Det blir den tredje säsongen som Premier League satsar på esport och FIFA som spel. Nip:s CEO, Hicham Chahine sa i pressmeddelandet följande om samarbetet.

"We looked for a premier club with an ownership that was ready to go deep into esports - with the ambition of making an impact, integrating efforts on sports performance, fan activation and commercialization. We are very thrilled about this FIFA journey together, and keep your eyes open for more exciting announcements in the upcoming weeks".

Sedan tidigare har Ninjas in Pyjamas spelaren Olle "ollelito" Arbin som representerar organisationen i FIFA. Han anses som en av världens främsta FIFA-spelare. Spelaren som tagit världen med storm finns med i våran egna serie Stars of Tomorrow. Avsnittet med "Ollelito" kan ses här.


Artikelbild: Ninjas in Pyjamas
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..