×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Mbappé omslagsstjärna i FIFA 21 – har han nu en förbannelse över sig?

1
Igår den 22 juli publicerade EA att Kylian Mbappé kommer att vara omslagsstjärnan i det kommande FIFA 21-spelet. Mbappé spelar för franska Paris Saint-Germain och är utan tvekan en av världens bästa fotbollsspelare.
Det är den franska superstjärnan Kylian Mbappé som får äran av att vara omslagsstjärnan i det kommande FIFA 21-spelet. EA bekräftade detta igår den 22 juli. Mbappé kommenterade själv att det var en dröm som gått i uppfyllelse när han hörde att det är han som får dekorera omslaget på FIFA 21. Mbappé påpekade att han själv spelat FIFA sedan liten och upplevde det som en stor ära att nu själv få vara spelseriens ansikte utåt.

Omslagsidrottarna för EA Sports har historiskt sett haft en hel del otur i sin egentliga karriär det år som de har dekorerat omslaget för diverse spelen, bland annat genom usla säsonger, allvarliga skador och personliga skandaler. Det har ibland gått så långt att man fått höra talas om en "EA-förbannelse". Till exempel FIFA 20-spelets omslaggstjärna Eden Hazard spelade enligt sina egna ord ”karriärens sämsta säsong” den gångna säsongen och därmed blir det intressant att följa om Kylian Mbappe fortsätter i Hazards spår.

Dock lyckades den andra FIFA 20 omslagsstjärnan Virgil van Dijk vinna Premier League i år med sitt lag Liverpool. Så gjorde även den amerikanska fotbollsstjärnan Patrick Mahomes när han i år som omslagsstjärna lyckades ”bryta förbannelsen” genom att vinna Super Bowl LIV tillsammans med sina Kansas City Chiefs-lagkamrater. Med det kan vi bara hoppas att Kylian Mpappé lyckas bryta EA-förbannelsen för sin del och fortsätter leverera prestationer av högsta nivå, även det kommande året.

Bildkälla: Twitter / EA Sports

Dela detta på internet

Contributor

Prövoskribent,
Ad

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..