×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Sponsrat inlägg

Gör planen len inför sommaren — skada inte bollarna

1
Det är inte ofta det är sommar i Sverige, det händer faktiskt bara en gång om året. Då kan det vara dags att raka eller trimma bort vinterullet. Detta gör du bäst med en Philips OneBlade så du inte skadar dina “fotbollar”.
Artikeln presenteras i samarbete med Philips OneBlade


Philips OneBlade har varit en stolt sponsor av Fragbites community i flera år nu. Vi har inte bara samarbetat med dem för att kunna hålla i turneringar (OneBlade Cup och Fragleague). Utan även för att det är en produkt som vi verkligen tror på och alla på redaktionen använder flitigt. Nu är det dessutom fotbollssäsong och då måste man stoppa vindmotståndet på något sätt. Och vad passar då bättre än en Philips OneBlade?


Men nu tänker ni säkert: “Men Fragbite gör ju inte fotbollsturneringar, FIFA har jag sett men inte fotboll.” Och där har ni rätt! Men det är inte bara i “vanlig” fotboll som man behöver bra trimmad kroppsbehåring. Hur ofta har det inte hänt att du kommer i ett anfall i FIFA och du känner att du måste klia dig i ansiktet (eller någon annanstans) för att du har råkat skära dig lite med en rakhyvel. Med en Philips OneBlade händer inte detta då den inte lämnar röda prickar!

Artikeln presenteras i samarbete med Philips OneBlade

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,
Ad

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..